Η Zela Aviation συνεργάζεται με τη Mongolian Airways

Η Zela Aviation συνεργάζεται με τη Mongolian Airways
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Η Zela Aviation ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον αερομεταφορέα Mongolian Airways, ο οποίος εδρεύει στη Μογγολία.

Η Zela Aviation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει συνεργασία με τον αερομεταφορέα Mongolian Airways, ο οποίος εδρεύει στη Μογγολία, καθώς η Zela Aviation θα έχει την εντολή να προωθεί τη διαθεσιμότητα ACMI (αεροσκάφη, πλήρωμα, συντήρηση και ασφάλιση) μιας μονάδας A320 και μιας μονάδας A330-200. Η Zela Aviation θα συνεργαστεί στενά με την Mongolian Airways για να διασφαλίσει ότι αυτή η σχέση είναι επιτυχής και ότι αμφότερα τα μέρη υλοποιούν τους εμπορικούς τους στόχους.

Η Mongolian Airways LLC ιδρύθηκε το 2011 με έδρα το αεροδρόμιο Buyant – Ukhaa, Ulaanbaatar, Μογγολία.

Ο Πρόεδρος της Zela Aviation κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης σχολίασε: «Στη Zela Aviation είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε αυτή τη σχέση με τη Mongolian Airways. Η Μογγολία είναι μια χώρα όπου η Zela Aviation έχει ισχυρή θέση στην αγορά τα τελευταία χρόνια και χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στην αγορά μίσθωσης αερομεταφορών για Μογγολικούς αερομεταφορείς».

Η Zela Aviation από την ίδρυσή της το 2006 δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης αεροσκαφών, ναύλωσης και πωλήσεων αεροσκαφών διατηρώντας γραφεία Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο. Η Zela Aviation παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για τους πελάτες της που βρίσκονται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική. Η ηγετική της θέση, οι επιδόσεις της όλα αυτά τα χρόνια και το πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της, καθιστούν τη Zela Aviation έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: