Αιμοδοσία στο Delphi Economic Forum

Αιμοδοσία στο Delphi Economic Forum
Το Bloode οργανώνει αιμοδοσία στο Delphi Economic Forum σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας.

Η Ελλάδα, κατατάσσεται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 60 χώρες στον κόσμο που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα και στηρίζονται σε δότες αντικατάστασης. Στην Ευρώπη, μόλις 6 χώρες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Για αυτό το λόγο ιδρύσαμε το Bloode, τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που στοχεύει στην 100% κάλυψη των αναγκών σε αίμα από τακτικούς εθελοντές αιμοδότες, δηλαδή από άτομα που προσφέρουν τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο αίμα. Στα 8 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 150 αιμοδοσίες και μέσα από τις δράσεις μας έχουμε βοηθήσει περισσότερα από 220.000 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περίοδος μετά το Πάσχα χαρακτηρίζεται από μειωμένη προσέλευση αιμοδοτών με αποτέλεσμα να παρατηρείται ανεπάρκεια στα αποθέματα αίματος την περίοδο του καλοκαιριού.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούμε στο Delphi Economic Forum όπου και θα πραγματοποιήσουμε αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας. Σας περιμένουμε στις 10:00 στο κτίριο Αμαλία για να βοηθήσουμε μαζί στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα και να υποστηρίξουμε μαζί την αιμοδοσία στη χώρα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: