Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon – Στήριξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Καινοτομίας

Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon – Στήριξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Καινοτομίας
Το AI Hackathon αποτελεί μια ευκαιρία για την ένωση δυνάμεων από διάφορους τομείς, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης

Η Karabinis Medical, με μεγάλη χαρά συμμετέχει ως bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Η συμμετοχή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας – Υποστήριξη δράσεων Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin», όπου υποστηρίζουμε ενεργά την ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Karabinis Medical, προσεγγίζει τις προκλήσεις με δημιουργικότητα και καινοτομία, με σκοπό να συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Μέσα από το έργο μας, επιδιώκουμε την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων που θα συνδυάζουν την τεχνολογία με την ανθρώπινη φροντίδα.

Το AI Hackathon αποτελεί μια ευκαιρία για την ένωση δυνάμεων από διάφορους τομείς, με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. Η υποστήριξή μας σε αυτό το γεγονός αποτελεί δέσμευσή μας προς την εξέλιξη και την προώθηση της τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical Απόστολος Καραμπίνης: «Η συμμετοχή μας στο 1ο AI Hackathon αποτελεί ένα βήμα προς την εξερεύνηση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στον τομέα της υγείας, προάγοντας την πρόληψη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. H Karabinis Medical εντάσσει ήδη εργαλεία Τεχνητής νοημοσύνης στην υπηρεσία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας HD Corner. H υπηρεσία ΗD Corner ενισχύει τη συμμόρφωση των ανθρώπων με παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου συμβάλλοντας στη ρύθμιση των χρόνιων νοσημάτων τους. Ο συνδυασμός των επιστημονικών πρωτοκόλλων και η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπουν τη ρύθμιση και την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων για τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: