Σοφία Γαλάτουλα: Αμοιβαίος σεβασμός χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς χαρακτηρίζει το εργασιακό περιβάλλον της tbi

Σοφία Γαλάτουλα: Αμοιβαίος σεβασμός χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς χαρακτηρίζει το εργασιακό περιβάλλον της tbi
Στην tbi προωθούμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης που διαμορφώνει μια κουλτούρα αμοιβαίου σεβασμού χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Στην tbi bank, την challenger τράπεζα της ΝΑ Ευρώπης, δίνουμε έμφαση στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος όπου η ίση μεταχείριση ανάμεσα στους εργαζόμενους ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, πολιτισμού και ηλικίας είναι θεμελιώδης αρχή.

Προάγουμε την πολυμορφία και την αποδοχή της διαφορετικότητας, καθώς πιστεύουμε ότι η ποικιλία απόψεων και δεξιοτήτων ενισχύει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στον οργανισμό μας.

Στην tbi προωθούμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης που διαμορφώνει μια κουλτούρα αμοιβαίου σεβασμού χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, είτε αυτοί προέρχονται από την κυριαρχία στερεοτύπων είτε από την επιβολή ποσοστώσεων. Ο στόχος μας αρχικά είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν απόλυτα ευπρόσδεκτοι και εκτιμημένοι δίνοντας μεγάλη βάση στην υποστήριξη, την ενίσχυση και ανάδειξη των μοναδικών ικανοτήτων τους. Ταυτόχρονα όμως, δίνουμε μεγάλη σημασία στην επίτευξη ενός ισορροπημένου “work-life balance” για όλους τους εργαζόμενους μας, καθώς πιστεύουμε οτι όταν αισθάνονται ικανοποιημένοι με τη ζωή τους σε προσωπικό επίπεδο αυτό αντανακλάται θετικά στην αποδοσή τους εντός της εργασίας.

Αυτός ο τρόπος σκέψης έχει ως αποτέλεσμα στην tbi να προσελκύουμε και να διατηρούμε κορυφαία ταλέντα και να συνεργαζόμαστε άνθρωποι διαφορετικού φύλου, υπόβαθρου και προοπτικών που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία των πελατών μας. Οι εργαζόμενοι αυτοί, φέρνουν μια ποικιλία ιδεών και εμπειριών που οδηγούν σε πιο δημιουργικές λύσεις και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να κατανοήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι σήμερα στην tbi Ελλάδος οι εργαζόμενοι που ανήκουν σε μια ομάδα με κοινά χαρακτηριστικά όπως αυτή των γυναικών να αισθάνονται την ασφάλεια οτι μπορούν να εξελιχθούν και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς να περιορίζονται από προκαταλήψεις και στερεότυπα. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες που σήμερα εργάζονται στην tbi Ελλάδος αποτελούν το 59% του συνολικού πληθυσμού και καταλαμβάνουν το 67% των διοικητικών θέσεων.

Είμαστε υπερήφανοι για την ποικιλία των απόψεων και των δεξιοτήτων που φιλοξενούμε στον οργανισμό μας καθώς πιστεύουμε οτι αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και πιο δημιουργικούς.