Φωτιά στο όρος Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 33χρονος Τούρκος

Φωτιά στο όρος Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 33χρονος Τούρκος
Πυροσβέστες επιχειρούν στην κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Μάνδρα Αττικής, Τρίτη 18 Ιουλίου 2023. Προς Πανόραμα, Παλαιοχώρι, Πουρνάρια και Αγία Σωτήρα κατευθύνεται το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε χθες στα Δερβενοχώρια, όπως ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης. Για το λόγο αυτό εκδόθηκε μήνυμα από το 112 για την απομάκρυνση των κατοίκων των παραπάνω οικισμών προς τη Μάνδρα. Η σημαντικότερη δασική πυρκαγιά που απασχολεί το μεγαλύτερο αριθμό επίγειων και εναέριων μέσων είναι αυτή που εκδηλώθηκε χθες στα Δερβενοχώρια καθώς, όπως είπε ο κ. Βαθρακογιάννης, αυτή τη στιγμή το μέτωπο παρουσιάζει δυναμική. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό.

Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος Τούρκος υπήκοος που συνελήφθη για εμπρησμούς στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο, μετά την απολογία του για δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και δύο σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε, κατά την απολογία του, τις πράξεις που του αποδίδονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά το πέρας της απολογίας έκριναν ότι ο αλλοδαπός πρέπει να κρατηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 33χρονου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, εμπρησμό δάσους, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, καθώς και για τα πλημμελήματα της κλοπής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: