Αυξήθηκαν οι πιθανότητες της Κάμαλα Χάρις να «κατέβει» για πρόεδρος στις ΗΠΑ στο Polymarket 

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες της Κάμαλα Χάρις να «κατέβει» για πρόεδρος στις ΗΠΑ στο Polymarket 
epa09253757 US Vice President Kamala Harris speaks during a press conference after a meeting with the President of Guatemala, Alejandro Giammattei, and his government ministers in the National Palace of Culture, in Guatemala City, Guatemala, 07 June 2021. The President of Guatemala, Alejandro Giammattei, received the US Vice President Kamala Harris at the National Palace for a meeting in which they will address illegal migration and other issues. EPA/Esteban Biba Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι bookmakers δίνουν 64% στην πιθανότητα απόσυρσης του Τζο Μπάιντεν

Αυξήθηκαν και άλλο οι πιθανότητες της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις να λάβει από τους Δημοκρατικούς το χρίσμα για τη διεκδίκηση της εξουσίας απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με traders στο Polymarket, την πλατφόρμα πρόβλεψης αγοράς κρυπτονομισμάτων που έχει δει τρομερή ανάπτυξη το τελευταίο έτος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα της πλατφόρμας Polymarket, οι bookmakers δίνουν 64% στην πιθανότητα απόσυρσης του Τζο Μπάιντεν, ποσοστό σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με το 33% την περασμένη εβδομάδα. 

Επίσης η Καμάλα Χάρις συγκεντρώνει 45% πιθανότητες έναντι 40% του Τζο Μπάιντεν  για τη θέση της υποψηφίου των Δημοκρατικών, ενώ μία μόλις εβδομάδα νωρίτερα οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι (80% – 20% υπέρ του Μπάιντεν). 

Τα στοιχήματα εναντίον του εκτοξεύτηκαν μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι ο νυν πρόεδρος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Επισήμως, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξακολουθεί να είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών. Ωστόσο, πολλοί υποστηρικτές τον καλούν να παραιτηθεί ενώ μερικοί από αυτούς θέλουν η Χάρις να επιταχύνει τις εξελίξεις για την αντικατάσταση του αφεντικού της μετά το ντιμπέιτ με τον Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: