Τι σημαίνει η υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις για τα cryptos 

Τι σημαίνει η υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις για τα cryptos 
epa08805613 (FILE) - US Senator Kamala Harris addresses the audience during a rally at Los Angeles Southwest College in Los Angeles, California, USA, 19 May 2019 (reissued 07 November 2020). Kamala Harris could become the first woman of color to be US Vice President. Media report on 07 November 2020 that Democratic candidate Biden has won the Electoral College's majority following the 03 November presidential election. EPA/ETIENNE LAURENT *** Local Caption *** 55208029 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Κάμαλα Χάρις είναι από την Καλιφόρνια και από τεχνολογία… γνωρίζει  

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η  υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως από τότε που ο πρόεδρος Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί, το ActBlue, μια υπηρεσία συγκέντρωσης κεφαλαίων για τους Δημοκρατικούς, ανέφερε εισροές 160 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η ομάδα της Χάρις είπε ότι έλαβε 81 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Για την αγορά των κρυπτονομισμάτων, το ερώτημα είναι εάν και πόσο η Χάρις αποκλίνει από τον Μπάιντεν και πώς θα μπορούσε να αντιπαραβληθεί με τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ. 

Αν και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πώς η προεδρική Χάρις θα προσεγγίσει την κρυπτογράφηση, γεγονός είναι ότι μπορεί να ακολουθήσει μια νέα προσέγγιση βαίνοντας προς τις εκλογές του 2024.

Ένας υπάλληλος του Κογκρέσου είπε στο CoinDesk ότι η νέα υποψήφια παρέχει “μια ευκαιρία επαναφοράς”, επισημαίνοντας ότι οι βιομηχανικές ομάδες έχουν ήδη γράψει ανοιχτές επιστολές στο Δημοκρατικό Κόμμα σχετικά με την κρυπτογράφηση. Και, κατά την άποψή τους, η νέα καμπάνια μπορεί να είναι πιο δεκτική σε αυτά τα ζητήματα. Κάτι που επίσης επεσήμαναν είναι ότι η Χάρις είναι από την Καλιφόρνια και εύλογα νιώθει πιο άνετα με την τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: