Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απομακρύνθηκε σχολιαστής μετά από σεξιστικό σχόλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απομακρύνθηκε σχολιαστής μετά από σεξιστικό σχόλιο
epa11504429 Ariarne Titmus of Australia competes in the Women 200m Freestyle semifinal of the Swimming competitions in the Paris 2024 Olympic Games, at the Paris La Defense Arena in Paris, France, 28 July 2024. EPA/FRANCK ROBICHON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το Eurosport απομάκρυνε τον σχολιαστή των Ολυμπιακών Αγώνων, Μπομπ Μπάρλαντ, μετά το σεξιστικό του σχόλιο για τις γυναίκες και το μακιγιάζ.

Σάλος προκλήθηκε γύρω από το σεξιστικό σχόλιο που έκανε ο σχολιαστής του τηλεοπτικού πανευρωπαϊκού καναλιού Eurosport, Μπομπ Μπάρλταντ, μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου των Αυστραλών στα 4×100 ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το SPORT24, ο σχολιαστής είπε, “Λοιπόν, οι γυναίκες μόλις τερμάτισαν. Ξέρετε πώς είναι οι γυναίκες, αράζουν, κάνουν το μακιγιάζ τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σχόλιο που κρίθηκε ως σεξιστικό με την έτερη σχολιάστρια, Λίζι Σίμοντς να του απαντάει ότι το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν απαράδεκτο.

Το Eurosport με δήλωσή του στον Independent επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος σχολιαστής δεν ανήκει στο δυναμικό του δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: news247.gr