Από το νέο Inside Out και τις ταινίες της Marvel στο καινούργιο Lion King – Το καινούργιο περιεχόμενο της Disney

Από το νέο Inside Out και τις ταινίες της Marvel στο καινούργιο Lion King – Το καινούργιο περιεχόμενο της Disney
Photo: pixabay.com
Παρουσίασε την επερχόμενη σειρά ταινιών της σε ένα τρίωρο θέαμα με μουσικές παραστάσεις και εμφανίσεις διασημοτήτων.

Η Walt Disney, η οποία διεκδίκησε την κορυφή του θερινού box office με το “Inside Out 2” της Pixar animation και το “Deadpool & Wolverine” της Marvel, παρουσίασε την επερχόμενη σειρά ταινιών της σε ένα τρίωρο θέαμα με μουσικές παραστάσεις και εμφανίσεις διασημοτήτων.

Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Moana 2” άνοιξαν το συνέδριο θαυμαστών D23 το βράδυ της Παρασκευής. Οι πρωταγωνιστές Ντουέιν Τζόνσον και Αουλι’ι Κράβαλο ανέβηκαν στη σκηνή, μαζί με χαβανέζους χορευτές. Είπε στους 12.000 παρευρισκόμενους ότι επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του ως Μάουι, θα τραγουδήσει και πάλι, “σε πλήκτρα που δεν υπάρχουν”.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου.

“Ποιος άλλος εκτός από τη Disney θα μπορούσε να διοργανώσει ένα Σαββατοκύριακο όπως το D23;” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Ίγκερ, ξεκινώντας το Disney Entertainment Showcase. “Ο βαθύς δεσμός μας με τους θαυμαστές, που σφυρηλατήθηκε κατά τη διάρκεια ενός αιώνα αφήγησης ιστοριών, είναι σήμερα ισχυρότερος από ποτέ”.

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον εμφανίστηκε μαζί με τους πρωταγωνιστές του “Avatar” Ζόε Σαλντάνα και Σαμ Γουόρθινγκτον για να παρουσιάσουν έργα τέχνης από την επόμενη συνέχεια και να ανακοινώσουν τον τίτλο της, “Avatar: Φωτιά και Στάχτη”.

Ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της Pixar, Πιτ Ντόκτερ, ανακοίνωσε μια νέα σειρά “Inside Out” βασισμένη στα όνειρα της Ράιλι, “Dream Productions”, η οποία θα διαδραματίζεται μεταξύ των δύο πρώτων ταινιών και θα κάνει πρεμιέρα το 2025.

Ο Ντόκτερ αποκάλυψε επίσης μια νέα συνέχεια ενός από τους μεγαλύτερους τίτλους της Pixar, “Οι Απίθανοι”, που έχει ως επίκεντρο μια ιδιόρρυθμη οικογένεια υπερηρώων και αποκτά τρίτη ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Μπραντ Μπερντ.

Μια απόδοση δημοφιλών μουσικών αριθμών από επιτυχίες του Broadway της Disney όπως το “Frozen” και το “Aladdin” συνόδευσε την ανακοίνωση ότι μια σειρά από ηχογραφημένες ζωντανές σκηνικές παραστάσεις θα φτάσουν στο Disney+.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι το επιτυχημένο μιούζικαλ (Frozen), το οποίο γυρίστηκε επί σκηνής, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney plus το 2025”, δήλωσε η Τζένιφερ Λι, επικεφαλής δημιουργικού διευθυντή της Disney Animation.

Η εταιρεία αναπτύσσει επίσης ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ βασισμένο στην ταινία “The Greatest Showman”.

Το D23 μοιράστηκε μια πρώιμη ματιά στην επερχόμενη σειρά Disney+ “Skeleton Crew”, η οποία είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας “Star Wars” ενηλικίωσης που δημιουργήθηκε από τους Τζον Γουάτς και Κρίστοφερ Φορντ.

Ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό έδωσε μια γεύση από το “The Mandalorian and Grogu”, μια προσαρμογή της σειράς Disney+ στη μεγάλη οθόνη που θα κυκλοφορήσει το 2026.

Παρουσίασε τις ταινίες “Captain America Brave New World” και “Fantastic Four”, καθώς και τις επερχόμενες σειρές Disney+, “Daredevil Born Again” και “IronHeart”.

Επίσης, έριξε ένα τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά τρόμου “Agatha All Along”, που βασίζεται στη σειρά “WandaVision” μαζί με μια στοιχειωτική μουσική παράσταση από το καστ των μαγισσών της σειράς. Η σειρά περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια από το ταλέντο πίσω από το “Frozen” και το “Coco”.

Το “Percy Jackson”, η σειρά που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και ακολουθεί τον ομώνυμο ημίθεο πρωταγωνιστή της, επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν με τίτλο “Percy Jackson: Sea of Monsters”, προσαρμοσμένη στο βιβλίο του συγγραφέα Ρικ Ριόρνταν.

Τα στούντιο της Walt Disney παρουσίασαν ένα teaser trailer για την live-action εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων “Χιονάτη”, συνοδευόμενο από τους πρωταγωνιστές της Ρέιτσελ Ζέιγκλερ, που υποδύεται την αυθεντική πριγκίπισσα της Disney, και την Γκαλ Γκαντότ στο ρόλο της κακιάς βασίλισσας.

Ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες εμφανίστηκε στην D23 μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Τζάρεντ Λέτο και Γκρέτα Λι για να προωθήσουν το “Tron: Ares”, την τρίτη συνέχεια της φουτουριστικής ταινίας.

Ίσως η πιο ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού επιφυλάχθηκε για τις Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν, οι οποίες επαναλαμβάνουν τους ρόλους μητέρας-κόρης στη συνέχεια της ταινίας του 2003 “Freaky Friday”.

Μια χορωδία ερμήνευσε το “The Circle of Life” από τον “Βασιλιά των Λιονταριών”, για να προωθήσει το “Mufasa:The Lion King”. Η επερχόμενη ταινία αφηγείται την ιστορία της πρώιμης ζωής του Mufasa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com