Δύο συλλήψεις για πλιάτσικο στα καμένα της Αττικής

Δύο συλλήψεις για πλιάτσικο στα καμένα της Αττικής
Καμμένο σπίτι από τη χθεσινή πυρκαγιά στη Νέα Πεντέλη, Τρίτη 13 Αυγούστου 2024. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα σήμερα είναι καλύτερη, δεν υπάρχει πλέον ενιαίο μέτωπο και οι άνεμοι είναι πιο αδύναμοι σε σχέση με χθες, όμως οι δυνάμεις που επιχειρούν είναι αντιμέτωπες με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες: στον Βαρνάβα, στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στο Άνω Σούλι και στη Πεντέλη, ενώ συνεχώς σημειώνονται αναζωπυρώσεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πρόκειται για άτομα σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις κατά το παρελθόν.

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η Αστυνομία σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να επιχειρούν να κάνουν πλιάτσικο στα καμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για άτομα σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις κατά το παρελθόν. Και οι δύο έδιναν και το “παρών” σε οικεία αστυνομικά τμήματα.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν και δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στις πληγείσες περιοχές της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: