Η Αλόννησος ανάμεσα στους «μικρούς παραδείσους» της Μεσογείου

Η Αλόννησος ανάμεσα στους «μικρούς παραδείσους» της Μεσογείου
Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και εικονίζει παραλία στο νησί της Αλοννήσου, την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Αλόννησος ξεχωρίζει ως ένας από τους 10 «μικρούς παραδείσους» της Μεσογείου, σύμφωνα με τον ιταλικό ιστότοπο thewom.it.

Η Αλόννησος κατατάσσεται στους 10 κορυφαίους «μικρούς παραδείσους» της Μεσογείου, σύμφωνα με το thewom.it, έναν από τους πιο δημοφιλείς ιταλικούς ιστότοπους που ασχολείται με τη βιωσιμότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ο ιστότοπος εξήρε το νησί για το παρθένο φυσικό περιβάλλον του και την απουσία υπερτουρισμού, προσθέτοντας ότι είναι ένας γαλήνιος προορισμός με μοναδικές ευκαιρίες για καταδύσεις σε προστατευμένες θαλάσσιες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αλόννησος, το πιο φυσιολατρικό νησί των Σποράδων, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη χάρη στο εντυπωσιακό φυσικό θαλάσσιο πάρκο της, το οποίο φιλοξενεί σπάνια είδη πανίδας. Σε συνεργασία με τα Γραφεία ΕΟΤ και τουριστικούς φορείς, ο Δήμος Αλοννήσου συνεχίζει την προβολή του νησιού σε αγορές του εξωτερικού, όπως η Ιταλία, η Μ. Βρετανία και η Γερμανία.

«Η Αλόννησος διαφοροποιείται από τον μαζικό τουρισμό και προσελκύει ταξιδιώτες που αναζητούν ποιότητα και αυθεντικότητα», σημειώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Διογένης Θεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: