Πώς είναι η μέρα ενός δισεκατομμυριούχου; Αυτό είναι το καθημερινό πρόγραμμα του Τζεφ Μπέζος

Πώς είναι η μέρα ενός δισεκατομμυριούχου; Αυτό είναι το καθημερινό πρόγραμμα του Τζεφ Μπέζος
epa07853656 Founder and CEO of Amazon Jeff Bezos participates in the unveiling of an Amazon environmental initiative entitled 'The Climate Pledge', in Washington, DC, USA, 19 September 2019. Amazon's new environmental initiative aims to meet the goals of the Paris environmental agreement ten years early, or in 2040. Amazon has acquired one hundred thousand new electric delivery vehicles as part of that aim. EPA/MICHAEL REYNOLDS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η αρραβωνιαστικιά του από το 2019, Λόρεν Σάντσεζ, περιέγραψε πρόσφατα σε μία συνέντευξη το καθημερινό πρόγραμμα του μεγιστάνα.

Ο Τζεφ Μπέζος μπορεί να μην διευθύνει πλέον την Amazon, αλλά παραμένει απασχολημένος.

Ο συνιδρυτής της Amazon έχει καθαρή αξία 195 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Εκτός από το ότι ίδρυσε τον γίγαντα του διαδικτυακού εμπορίου Amazon, ο Μπέζος είναι επίσης ιδιοκτήτης της εφημερίδας The Washington Post και της αεροδιαστημικής εταιρείας Blue Origin.

Ο Μπέζος παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Amazon το 2021 για να επικεντρωθεί στην εταιρεία πυραύλων του, Blue Origin, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην εταιρεία ως πρόεδρος και να δίνει τη γνώμη του στις προσπάθειες για την τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα όμως, που ο Μπέζος αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στην εταιρεία πυραύλων του, δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξη σε podcast ότι “δουλεύει πιο σκληρά από ποτέ”.

Πώς είναι λοιπόν η καθημερινή ζωή για τον τεχνολογικό μεγιστάνα; Η αρραβωνιαστικιά του από το 2019, Λόρεν Σάντσεζ, περιέγραψε τη ρουτίνα τους σε μια συνέντευξη στο People.