Ο κορυφαίος Αμερικανός επιχειρηματίας Mark Moses σε μια αποκλειστική συνάντηση με τα μέλη του Fortune Greece Network

Ο κορυφαίος Αμερικανός επιχειρηματίας Mark Moses σε μια αποκλειστική συνάντηση με τα μέλη του Fortune Greece Network
Ο serial entrepreneur με παγκόσμια επιρροή θα μοιραστεί τις πολύτιμες συμβουλές του με την κοινότητα του FGN.

Τον κορυφαίο Αμερικανό επιχειρηματία Mark Moses φιλοξενεί αποκλειστικά για τα μέλη του το Fortune Greece Network.

Στο ζωντανό meetup που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στο Κολλέγιο BCA, ο Mark Moses θα μοιραστεί πολύτιμες συμβουλές για το επιχειρείν και θα μεταφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στην κοινότητα του FGN.

Ο γνωστός Αμερικανός επιχειρηματίας έχει να επιδείξει μια σπάνια πορεία σε ΗΠΑ και πολλές ακόμη χώρες, με αιχμή τις πωλήσεις, στις οποίες διακρίνεται για την αποδοτικότητά του εδώ και 4 δεκαετίες.

Με exits που ξεπερνούν τα 20 δισ. δολάρια, εισαγωγές εταιρειών του σε κορυφαία χρηματιστήρια όπως ο Nasdaq, κι ένα μοναδικό επιχειρηματικό ταξίδι που τον τοποθετεί σε τακτική βάση στις διεθνείς λίστες των επιχειρηματιών με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, ο Mask Moses έχει αφιερωθεί στην υποστήριξη επιχειρηματιών, ιδιοκτητών και CEOs με στόχο να πετύχουν το scale-up των εταιρειών τους κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η εταιρία του, CEO Coaching International, αριθμεί πάνω από 70 εργαζόμενους, με ετήσιο κύκλο εργασιών πλέον των 60 εκατ. δολαρίων. Με δίκτυο περισσότερων από 100 coaches και μέλη που ξεπερνούν τους 5.000 επιχειρηματίες, το σύστημά του με την ονομασία “Make big Happen” καταγράφει τεράστια επιτυχία, πετυχαίνοντας πενταπλάσια ανάπτυξη EBITDA συγκριτικά με τον εθνικό μέσο όρο για τις 1.000 εταιρείες που το έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.

*Για να έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις δραστηριότητες και τα live meetupsκάντε apply στο Fortune Greece Network!