Σπίρτζης: Εάν ξαναβγεί ο Κασσελάκης, θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης: Εάν ξαναβγεί ο Κασσελάκης, θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μιλά κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τις μεταφορές, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Ο κ. Σπίρτζης εκτόξευσε εκ νέου αιχμές κατά του κ. Κασσελάκη

Την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, προανήγγειλε ο Χρήστος Σπίρτζης«Αν ξαναβγεί ο Κασσελάκης εγώ δεν θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ. Με χωρίζει πολιτικό και πολιτισμικό χάος» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, όπου ο έκπτωτος πρόεδρος προηγείται έναντι των αντιπάλων του, ο κ. Σπίρτζης σχολίασε πως «όταν έχει μείνει 7% στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να προηγείται ο Κασσελάκης».

Ο κ. Σπίρτζης εκτόξευσε εκ νέου αιχμές κατά του κ. Κασσελάκη. «Δεν μπορεί ένα κόμμα εξουσίας που υπέστη τις δύο ήττες το 2023 και έβγαλε έναν νέο άνθρωπο για πρόεδρο και μάλιστα μετά τον πρώτο μήνα σε αυτό το κόμμα έμειναν όσοι τον στήριξαν, να μετατρέπεται σε μονοπρόσωπο κόμμα χωρίς σχέδιο και πολιτικές προτάσεις. Που έχει στο επίκεντρό του τον πρόεδρό του και με θέματα ξένα από την πολιτική. Δεν αναφέρομαι μόνο στην προσωπική θέση αλλά και στην επίδειξη πλούτου, την απουσία πολιτικών εκδηλώσεων με μια προεκλογική εκστρατεία επικεντρωμένη στην προσωπική του ζωή και χωρίς πολιτικές θέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ορθής επανάληψης

«Ο κ. Κασσελάκης λέει πολλά ανέκδοτα που μετά τα αναιρεί. Είναι ο πρόεδρος της ορθής επανάληψης. Πείτε μου εσείς ποιος ήταν ο πόλεμος και η δολιοφθορά και οι υπονομευτές στον κ. Κασσελάκη εκτός από τον εαυτό του;» αναρωτήθηκε ακόμα ο πρώην υπουργός.

Όσον αφορά, τέλος, τις καταγγελίες περί bullying, είπε «βέβαια συνέβαιναν αυτά. Δεν τα έλεγαν συνάδελφοί σας πριν την Κυριακή των ευρωεκλογών; Δεν αποχώρησαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας από τη συνεδρίαση όταν είχε άθλια συμπεριφορά ο κ. Κασσελάκης και έλεγε “όποιου δεν του αρέσει, να φύγει”. Υπάρχουν και χειρότερα: συνεδριάσεις του Εκτελεστικού Γραφείου που συμμετείχε διαδικτυακά με ανοίκειες εκφράσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

  1. Goldman Sachs: Έρχεται άνοδος στις ελληνικές τράπεζες – Ποιες είναι οι νέες τιμές στόχοι
  2. «Μεγάλο καλάθι» αιτημάτων από το εμπόριο – Τα SOS ενόψει ΔΕΘ
  3. Ανοχή, τέλος από την ΑΑΔΕ: Ξεκινούν οι εντατικοί έλεγχοι για POS, IRIS και ταμειακές