Εκτός κούρσας για την προεδρία η Γεροβασίλη – «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον Κασσελάκη»

Εκτός κούρσας για την προεδρία η Γεροβασίλη – «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον Κασσελάκη»
Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη, προσέρχεται για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, στην Αθήνα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024. Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ενόψει των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για τη διαχείριση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1, έκανε σαφές ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

Υποστήριξε πως αν και οι υποψηφιότητες μπορεί να είναι περισσότερες από μία, θα προτιμούσε μια ενιαία υποψηφιότητα που θα μπορούσε να οδηγήσει το κόμμα μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφερόμενη στην κατάσταση εντός του κόμματος, σημείωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή, η οποία αμφισβήτησε την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, παραμένει εκλεγμένη από τη βάση, παρά τις συζητήσεις για λήξη της θητείας της.

Η κ. Γεροβασίλη δεν διευκρίνισε τι θα πράξει αν επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά για το μέλλον του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: