Αυτές είναι οι αγαπημένες σειρές του Τζεφ Μπέζος – Τι βλέπει στον ελεύθερό του χρόνο

Αυτές είναι οι αγαπημένες σειρές του Τζεφ Μπέζος – Τι βλέπει στον ελεύθερό του χρόνο
epa08760951 YEARENDER 2020 PERSONALITIES Chief Executive Officer (CEO) of Amazon Jeff Bezos speaks at an Amazon event in New Delhi, India, 15 January 2020. Bezos announced an investment worth over one billion US dollar aimed at digitizing small and medium businesses in India. EPA/STR *** Local Caption *** 55769545 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τις σειρές που βλέπει ο ιδρυτής της Amazon στον ελεύθερό του χρόνο αποκάλυψε η μνηστή του, Λόρεν Σάντσεζ.

Όπως πολλοί από εμάς, ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ δεν μπορούν να σταματήσουν να παρακολουθούν την τηλεοπτική σειράBaby Reindeer”.

Η Σάντσεζ, πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Μπέζος πέρυσι, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People ποιες σειρές βλέπουν μαζί με τον πρώην CEO της Amazon στον ελεύθερο χρόνο τους.

«Η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν το σπίτι είναι ήρεμο και ήσυχο, και με τον Τζεφ αποφασίζουμε ποια σειρά θα δούμε εκείνο το βράδυ», είπε η Σάντσεζ.

Ανέφερε ότι οι τηλεοπτικές προτιμήσεις της διαφέρουν από εκείνες του Μπέζος, αλλά το ζευγάρι είχε πρόσφατα παρακολουθήσει σερί τη δημοφιλή σειρά του Netflix “Baby Reindeer” και τη διασκευή του βιντεοπαιχνιδιού “Fallout“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επίσης μόλις τελειώσαμε το Presumed Innocent, το οποίο ήταν απίστευτο. Α, και λατρέψαμε το Severance», πρόσθεσε η Σάντσεζ.

Ενώ το “Fallout” παράγεται από την πλατφόρμα Prime Video της Amazon, δύο από τις άλλες αγαπημένες σειρές του ζευγαριού προέρχονται από έναν ανταγωνιστή.

Το “Presumed Innocent” και το “Severance”, όπου πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Σκοτ σε μια δυστοπική προσέγγιση της σύγχρονης ισορροπίας μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, παράγονται από την Apple TV+, τον κλάδο streaming της Apple, ενός άλλου τεχνολογικού κολοσσού.

Η Σάντσεζ δήλωσε στο People ότι μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Λος Άντζελες και του Μαϊάμι, όπου έχει τη βάση του ο Μπέζος.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon ανακοίνωσε πέρυσι τη μετακόμισή του στο Μαϊάμι από το Σιάτλ, όπου ιδρύθηκε η εταιρεία το 1994.

Ο Μπέζος έγραψε στο Instagram ότι μετακόμισε για να είναι πιο κοντά στους γονείς του και επειδή εκείνος και η Σάντσεζ «αγαπούν το Μαϊάμι» — αν και πιθανότατα θα εξοικονομήσει εκατομμύρια σε φόρους λόγω της μετακόμισης.