Διαγραφή Σαλμά και από μέλος της ΝΔ: Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος

μαριος σαλμας
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς μιλάει στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της Κυβέρνησης στην Ολομέλεια της Βουλής, Αθήνα, Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μμε απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα.

Μετά από τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάριος Σαλμάς αποτελεί παρελθόν και από το κυβερνών κόμμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλμάς».

Υπενθυμίζεται πως ο τέως βουλευτής της ΝΔ διεγράφη επίσημα από την ΚΟ αφού συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κατηγορίες αφορούσαν σε αντικομματικήαντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, η οποία, σύμφωνα με την επίσημη θέση του κόμματος, προκάλεσε σοβαρή ζημιά τόσο στο κόμμα όσο και στους συναδέλφους του.

Η απόφαση παραπομπής του Σαλμά προέκυψε μετά από τις πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις, στις οποίες κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες. Οι επαναλαμβανόμενες δημόσιες κριτικές του ενάντια στην ηθική της κυβέρνησης προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τον πρωθυπουργό να στέλνει το μήνυμα από τη Νέα Υόρκη ότι η συμπεριφορά του Σαλμά δεν μπορεί πλέον να γίνει αποδεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: