Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι σημαντικότεροι CEOs του κόσμου

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι σημαντικότεροι CEOs του κόσμου
epa05051170 Handout image released by Facebook 'Courtesy of Mark Zuckerberg' showing Zuckerberg and his wife Priscilla with their daughter Max in an image Zuckerberg posted on his Facebook page announcing the birth of their daughter in Menlo Park, California, USA, 01 December 2015. They announced in the letter their intention and plans to donate 99 percent of their Facebook shares, currently valued at 45 billion USD (42.5 billion euro), during their lifetime. EPA/COURTESY OF MARK ZUCKERBERG / HANDOUT EDITORIAL USE ONLY, NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πώς μεγαλώνουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της τεχνολογίας τα παιδιά τους.

Τα διευθυντικά στελέχη στον τομέα της τεχνολογίας είναι μια ενδιαφέρουσα κατηγορία. Είναι σκληρά εργαζόμενοι, εξαιρετικά επιτυχημένοι ηγέτες που ξέρουν πώς να καθοδηγήσουν μια ιδέα από την αρχική σύλληψη μέχρι την υλοποίηση. Πρέπει επίσης να είναι χαρισματικοί επικοινωνητές και παρακινητές.

Αυτές είναι ιδιότητες που φαίνεται να είναι αυτές που πολλοί γονείς θα ήθελαν να καλλιεργήσουν στα παιδιά τους, αν και τα διευθυντικά στελέχη τεχνολογίας μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά διχαστικές προσωπικότητες, με θαυμαστές, αλλά και με επικριτές.

Πολλά είναι γνωστά για το πώς διαχειρίζονται τις εταιρείες τους, αλλά για όσους έχουν οικογένειες, γνωρίζουμε πολύ λιγότερα για την προσέγγισή τους στο εντελώς διαφορετικό έργο της ανατροφής των παιδιών.

Τι συμβουλές, λοιπόν, για την ανατροφή των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων επίκαιρων θεμάτων όπως οι κανόνες για τη χρήση οθόνης από τα παιδιά τους, προωθούν τα στελέχη τεχνολογίας;

Βασιζόμενοι σε παλιές συνεντεύξεις, στην παρακάτω λίστα, θα δούμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες συμβουλές που έχουν δώσει όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών και τη διαμόρφωσή τους για επιτυχία στον σημερινό κόσμο.