Mark Moses στο Fortune Greece Network: «Οι άνθρωποι μιας εταιρείας είναι το “κλειδί” για την επιτυχία της»

Ο serial entrepreneur με παγκόσμια επιρροή μοιράστηκε τις πολύτιμες συμβουλές του, αλλά και το προσωπικό του ταξίδι, με την κοινότητα του FGN.

Στο live meetup που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στο Κολλέγιο BCA, τα μέλη του Fortune Greece Network, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό session με τον κορυφαίο Αμερικανό επιχειρηματία και γκουρού του coaching, Mark Moses, ο οποίος μοιράστηκε με την κοινότητα του FGN πολύτιμες συμβουλές για το επιχειρείν.

Ο CEO και Founding Partner της CEO Coaching International είναι, μεταξύ άλλων, ο συγγραφέας του διεθνούς best-seller Make BIG Happen και του επιτυχημένου sequel, Making BIG Happen. Όσον αφορά την επιχειρηματική του διαδρομή, έχει επιδείξει μια σπάνια πορεία σε ΗΠΑ και πολλές ακόμη χώρες, με αιχμή τις πωλήσεις, στις οποίες διακρίνεται για την αποδοτικότητά του εδώ και 4 δεκαετίες.

Με exits που ξεπερνούν τα 20 δισ. δολάρια, εισαγωγές εταιρειών του σε κορυφαία χρηματιστήρια όπως ο Nasdaq, κι ένα μοναδικό επιχειρηματικό ταξίδι που τον τοποθετεί σε τακτική βάση στις διεθνείς λίστες των επιχειρηματιών με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, ο Mask Moses έχει πλέον αφιερωθεί στην υποστήριξη επιχειρηματιών, ιδιοκτητών και CEOs με στόχο να πετύχουν το scale-up των εταιρειών τους κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η εταιρεία του, CEO Coaching International, αριθμεί πάνω από 70 εργαζόμενους, με ετήσιο κύκλο εργασιών πλέον των 60 εκατ. δολαρίων και παρέχει coaching σε περισσότερους από 100 CEOs και επιχειρηματίες σε εννέα χώρες. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη, η CEO Coaching International βρίσκεται από το 2023 σε συνεργασία με τον επικεφαλής του ομίλου GPA, Αναστάσιο Σπανίδη, ο οποίος κατέχει τη θέση του VP of European Business. Η έδρα της ελληνικής εταιρείας αποτέλεσε για την CEO Coaching International το κέντρο εξάπλωσης σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά.

Στην ομιλία που απηύθυνε στα μέλη του Fortune Greece Network, o Mark Moses μίλησε για τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να διαθέτει κανείς για να γίνει κορυφαίος CEO, μοιράστηκε το προσωπικό του επιχειρηματικό ταξίδι, και αποκάλυψε τί πρέπει να κάνουν οι επικεφαλείς προκειμένου να προσελκύσουν – και να κρατήσουν- κορυφαία ταλέντα στις εταιρείες τους.

*Για να έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις δραστηριότητες και τα live meetupsκάντε apply στο Fortune Greece Network!

 

1/8
Από αριστερά: Χάρης Δασκαλάκης, BCA College, Παύλος Ευθυμίου, Partner, Fortune Greece
Mark Moses, CEO, CEO Coaching
Mark Moses, CEO, CEO Coaching
Από αριστερά: Παύλος Ευθυμίου, Partner, Fortune Greece, Mark Moses, CEO, CEO Coaching International
Από αριστερά: Mark Moses, CEO, CEO Coaching International, Παύλος Ευθυμίου, Partner, Fortune Greece
Από αριστερά: Αναστάσιος Σπανίδης, Πρόεδρος και CEO του Ομίλου επιχειρήσεων G.P.A, Παύλος Ευθυμίου, Partner, Fortune Greece, Mark Moses, CEO, CEO Coaching International, Νίκος Τσαλίκης, CEO, Artecniko Productions, Τάσος Ζάχος, Editor-in-Chief και CEO,Fortune Greece

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: