Debate ΠΑΣΟΚ: «Εκτόξευσε» την τηλεθέαση και κατέκτησε τα social media

Debate ΠΑΣΟΚ: «Εκτόξευσε» την τηλεθέαση και κατέκτησε τα social media
Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης συμμετέχουν στο ντιμπέιτ για την αρχηγία του κόμματος, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024. Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου 2024, με δεύτερο γύρο στις 13 Οκτωβρίου με σκοπό την ανάδειξη προέδρου του κόμματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η μέση τηλεθέαση ανήλθε στις 300.000 κατά την prime time ζώνη.

Η τηλεμαχία των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης, με πάνω από 600.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Η μέση τηλεθέαση ανήλθε στις 300.000 κατά την prime time ζώνη, καταγράφοντας μερίδιο 8% στο σύνολο του κοινού και αγγίζοντας το 20,7% στους άνδρες άνω των 55 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική ήταν και η ανταπόκριση του κοινού στο ΕΡΤNEWS και την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, με περισσότερες από 29.000 θεάσεις.

Στα social media, το hashtag #debate έφτασε στην κορυφή των τάσεων, με τους χρήστες να σχολιάζουν ζωηρά τις τοποθετήσεις των υποψηφίων και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, Απόστολου Μαγγηριάδη και Γιώργου Κουβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: