Πώς είναι να δουλεύεις για έναν δισεκατομμυριούχο;

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν δισεκατομμυριούχο;
Photo: pixabay.com
Η εργασία για δισεκατομμυριούχους μπορεί να έχει μεγάλες δυσκολίες, δήλωσε ένας προσωπικός βοηθός των υπερπλούσιων στο Business Insider.

Οι δισεκατομμυριούχοι είναι όπως εμείς — αλλά σε ένα πολύ, πολύ μεγεθυμένο επίπεδο.

Ενώ εμείς μπορεί να δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε το νοικοκυριό μας — πλυντήριο, πιάτα, καθαριότητα, — εκείνοι δυσκολεύονται να διαχειριστούν το προσωπικό τους — μπάτλερ, οικιακοί βοηθοί, περιπατητές σκύλων. Ενώ εμείς ονειρευόμαστε να συναναστραφούμε με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και μουσικούς, εκείνοι το κάνουν στην πραγματικότητα, χάρη στις γενναίες επιταγές τους.

Ο Μπράιαν Ντάνιελ το ξέρει καλά αυτό. Πέρασε μια δεκαετία δουλεύοντας ως προσωπικός βοηθός διασημοτήτων — τόσο στον κόσμο του Χόλιγουντ όσο και στον κόσμο των επιχειρήσεων — και το 2007 ξεκίνησε την δική του επιχείρηση πρόσληψης προσωπικού, αφού προηγουμένως είχε δουλέψει για μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Σήμερα, τοποθετεί προσωπικούς και εκτελεστικούς βοηθούς σε διευθύνοντες συμβούλους, δισεκατομμυριούχους και διασημότητες. Είναι υπεύθυνοι για τα πάντα, από τη διατήρηση των ελικοπτέρων, των γιοτ και των ιδιωτικών αεροπλάνων σε λειτουργία με βάση το πρόγραμμα, μέχρι το να εξασφαλίσουν κρατήσεις σε περιζήτητα εστιατόρια — και να βεβαιώνονται ότι το αγαπημένο ποτό του πελάτη τους τους περιμένει στο τραπέζι.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη βιομηχανία, έχει μάθει ένα-δύο πράγματα σχετικά με τις συνήθειες, τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες των υπερ-πλούσιων.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα δούμε πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την καθημερινότητα των δισεκατομμυριούχων.

Πηγή: Business Insider