Power of Innovation: Στις 17 Οκτωβρίου το μεγάλο event του Fortune Greece για την καινοτομία!

Power of Innovation: Στις 17 Οκτωβρίου το μεγάλο event του Fortune Greece για την καινοτομία!

Η καινοτομία είναι η δύναμη που αλλάζει τον κόσμο: Η επιχειρηματική καινοτομία, σε συνδυασμό με τα mega trends, είναι η βασική αποστολή του Fortune, που από το 1929 φωτίζει τα πρόσωπα και τις  εταιρείες – καταλύτες που αποτελούν διαχρονικά τους «game changers» της οικονομίας και της κοινωνίας.

Τα τελευταία χρόνια, οι προκλήσεις είναι τεράστιες, οι αλλαγές κατακλυσμιαίες και οι ανατροπές διαρκείς. Η τεχνολογική εξέλιξη με «αιχμή του δόρατος» την τεχνητή νοημοσύνη, η κλιματική κρίση και η γεωπολιτική αστάθεια διαμορφώνουν νέα δεδομένα. Η δύναμη της καινοτομίας είναι ο απόλυτος και αποφασιστικός παράγοντας για να πλοηγηθούμε στη νέα εποχή και να προσαρμοστούμε στις αλλαγές.

Οι κλάδοι της αγοράς μετασχηματίζονται, ο «σκοπός» γίνεται κρίσιμος και αποφασιστικός παράγοντας όχι μόνο για τις εταιρείες, αλλά και για τους εργαζόμενους, ενώ οι ερωτήσεις για τον σύγχρονο καπιταλισμό και τα όρια της τεχνολογίας πληθαίνουν.

Όλα αυτά μας οδηγούν κάθε μέρα, κάθε ώρα, να μιλάμε με τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που οδηγούν τις εξελίξεις.

Στις 17 Οκτωβρίου το Fortune Greece στο Ωδείο Αθηνών ανοίγει και φέτος τον διάλογο για τη δύναμη της καινοτομίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου σε μια διαδραστική συζήτηση με τον Μάρκο Βερέμη, Eπιχειρηματία, Επενδυτή και έναν από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της πολιτείας, αλλά και επιχειρήσεων που θα παρουσιάσουν παραδείγματα που αλλάζουν την κοινωνία και την οικονομία.

Τέλος στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα φετινά μέλη της λίστας 40under40 (12η έκδοση), Έλληνες και Ελληνίδες επιχειρηματίες που καινοτομούν και διακρίνονται στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

*Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στο site του Fortune Greece προσεχώς. Stay Tuned!