Εθνική Τράπεζα: «Κλειδώνει» στα 7,55 ευρώ η τιμή διάθεσης για το placement

Εθνική
Museum of National Bank of Greece in Athens, Greece on March 13, 2024. (Photo by Beata Zawrzel/NurPhoto) (Photo by Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Με νέα ανακοίνωση, το Ταμείο περιορίζει περαιτέρω το εύρος των αποδεκτών προσφορών στο placement της ΕΤΕ.

Στα 7,55 ευρώ «κλειδώνει» η τιμή βάσει της οποίας θα γίνονται δεκτές οι προσφορές για το διεθνές βιβλίο στο πλαίσιο του placement για το 10% της Εθνικής Τράπεζας, έως το κλείσιμο του βιβλίου σήμερα, στις 16:00.

Τη μη αποδοχή των προσφορών κάτω του ορίου των επτά ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (€7,55) για το placement ανακοίνωσε το ΤΧΣ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ταμείου αναφέρει:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17, παρ. 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129 και εν όψει της ισχυρής ζήτησης που έχει εκδηλωθεί έως τώρα στο πλαίσιο της διεθνούς προσφοράς, σύμφωνα με την από 2 Οκτωβρίου 2024 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΧΣ, οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στην διεθνή προσφορά ότι προσφορές κάτω του ποσού των επτά ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (€7,55) ανά Προσφερόμενη Μετοχή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπόψιν στην κατανομή Προσφερόμενων Μετοχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, το ΤΧΣ ανακοίνωσε την απόφαση να περιορίσει το εύρος, τόσο στο κάτω όριο όσο και στο πάνω.

Πλέον το στενότερο εύρος είναι 7,4 ευρώ έως 7,65 ευρώ ανά προσφερόμενη μετοχή.

Χθες, Τρίτη η μετοχή της Εθνικής έκλεισε στα 7,65 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: