«Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα»: Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τους παίκτες της Εθνικής για τον άθλο του Γουέμπλεϊ

«Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα»: Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τους παίκτες της Εθνικής για τον άθλο του Γουέμπλεϊ
epa11653565 Vangelis Pavlidis of Greece (L) reacts after scoring his teams second goal during the UEFA Nations League match between England and Greece in London, Great Britain, 10 October 2024. EPA/ANDY RAIN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του και την ίδια στιγμή σχολιάζουν επικριτικά τον Λι Κάρσλεϊ, η καρέκλα του οποίου στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας τρίζει.

Η Εθνική πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της, σε μια λυπητερή βραδιά λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε 2-1 της Αγγλίας και είναι πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, έχοντας πλέον πολύ καλές πιθανότητες για προβιβασμό στη League A.

Τα αγγλικά Μέσα απιθεώνουν τους Έλληνες διεθνείς, αλλά και την ίδια στιγμή ασκούν κριτική στον Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος είναι στα σχοινιά ως προς την παραμονή του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Guardian ήταν εκείνος που έγραψε τα πιο αποθεωτικά σχόλια για τους Έλληνες διεθνείς, πλέκοντας το εγκώμιο. “Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Τι εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έβαλε την μπάλα στα αγγλικά δίχτυα πέντε διαφορετικές φορές! Πήρε τη νίκη που η προσπάθειά της άξιζε και φτάνοντας σε αυτή, θυμήθηκε τον πεσόντα παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη”, ανέφερε ο Guardian για την εθνική.

Το Athletic στάθηκε στην αμυντική λειτουργία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Αγγλία και μια από τις πιο μεγάλες της ιστορίας της.

Το BBC έκανε κι αυτό αναφορά στον Μπάλντοκ, λέγοντας ότι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έδωσαν την ψυχή τους γι’ αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: sport24.gr