Fiera Capital: Γιατί αποφάσισε να μπει στην αύξηση κεφαλαίου της Alpha Bank

Fiera Capital: Γιατί αποφάσισε να μπει στην αύξηση κεφαλαίου της Alpha Bank
ATHENS, GREECE - APRIL 9, 2017: Attica Bank logo. Attica Bank is the fifth largest Greek bank. Photo: Shutterstock
Τους λόγους πίσω από την επένδυση 12 εκατ. ευρώ στην αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank εξηγεί η καναδική Fiera Capital.

Η καναδική επενδυτική εταιρεία Fiera Capital αποφάσισε να στηρίξει την Attica Bank με 12 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου της τράπεζας, υπογραμμίζοντας την πρόοδο που έχει σημειώσει η τράπεζα τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο διαχειριστής της Fiera Capital, Vijay Singh, εξήρε την προσπάθεια της Attica Bank και της διοικητικής της ομάδας, σημειώνοντας ότι η τράπεζα έχει δημιουργήσει έναν καθαρό ισολογισμό με εξαιρετική ποιότητα ενεργητικού και ευελιξία στην ανάπτυξη προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Attica Bank βρίσκεται σε μια συναρπαστική πορεία ανάπτυξης, καλύπτοντας τις πιστωτικές ανάγκες ενός από τους πιο δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο Singh. Η Fiera θεωρεί την επένδυση αυτή ως στρατηγική κίνηση που όχι μόνο θα ενισχύσει τη θέση της Attica Bank στην αγορά, αλλά θα συμβάλει και στην ευρύτερη οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Η εμπιστοσύνη της Fiera Capital στην ανακεφαλαιοποίηση και την επιχειρηματική ευελιξία της Attica Bank επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να στηρίξει πρωτοβουλίες που προάγουν την καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη. Η επένδυση αποτελεί σαφή ψήφο εμπιστοσύνης για τις προοπτικές της Attica Bank ως κορυφαίου ανταγωνιστή στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, με την Fiera να αναγνωρίζει την επιτυχία της εντός της Ευρωζώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: