Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία 70 εκατ. δολαρίων που άφησε πίσω του ο Liam Payne

Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία 70 εκατ. δολαρίων που άφησε πίσω του ο Liam Payne
epa06711061 British singer Liam Payne, former One Direction band member, poses during an interview with Spanish News Agency EFE held in Madrid, Spain, 04 May 2018. Payne will perform at the LOS40 Primavera Pop festival from 04 to 06 May 2018. EPA/Vitor de los Reyes Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, ο Liam αντιμετώπιζε έντονη δημόσια κριτική και προσωπικές δυσκολίες, κάτι που, όπως εικάζεται, μπορεί να συνέβαλε στις συνθήκες του τραγικού γεγονότος.

Ο Liam Payne απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 31 ετών στις 16 Οκτωβρίου, αφήνοντας πίσω του μια εκτιμώμενη περιουσία 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Τώρα, οι θαυμαστές αναρωτιούνται τι θα συμβεί με την περιουσία του πρώην μέλους των One Direction, αλλά οι προηγούμενες υποσχέσεις του Liam σχετικά με την περιουσία του προσφέρουν μια ιδέα για τα σχέδιά του.

Ο Liam αφήνει πίσω του ένα παιδί, τον 7χρονο γιο του Bear, τον οποίο απέκτησε με την τραγουδίστρια Cheryl Cole. Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρχικά όταν ο Liam πέρασε από οντισιόν ως έφηβος στο βρετανικό X Factor, όπου η Cheryl ήταν κριτής.

Παρά τη διαφορά ηλικίας των δέκα και πλέον ετών, ο Liam και η Cheryl είχαν σχέση για λίγα χρόνια πριν υποδεχτούν τον γιο τους, Bear, το 2017. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους, γεγονός που προκάλεσε έντονη δημοσιογραφική κριτική για τη δυναμική της σχέσης τους και το χρονοδιάγραμμα του ειδυλλίου τους.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Impaulsive με τον Logan Paul, ο Liam μοιράστηκε ότι σκόπευε να αφήσει ολόκληρη την περιουσία του στον Bear. Με την αναδρομή στο παρελθόν, τα λόγια του αποκτούν μια αίσθηση προφητικής βαρύτητας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Liam ανέφερε ότι σκεφτόταν προσεκτικά πώς θα διασφαλίσει την περιουσία του για το μέλλον του γιου του.

«Η ζωή μου τώρα είναι δική του, τα χρήματά μου είναι δικά του», εξήγησε ο Liam στον Logan Paul τότε. «Αυτή είναι μια συζήτηση που έκανα με τον εαυτό μου – τι του αφήνω;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέχισε αναφέροντας τις εταιρείες που θα μπορούσε να ελέγξει ο Bear στο μέλλον. «Έχω αρκετές εταιρείες σε λειτουργία, τις οποίες ξέρω ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί αν το ήθελε. Αν θέλει να τις πουλήσει, μπορεί να τις πουλήσει· αν θέλει να τις διευθύνει, είναι δική του επιλογή», είπε ο Liam. «Εντάξει, είναι πέντε χρονών τώρα, οπότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι το μέλλον, και είναι ένα υπέροχο, υπέροχο παιδί. Είμαστε ευλογημένοι».

Παρά τη σαφή δέσμευση του Liam να εξασφαλίσει το μέλλον του Bear, οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό του παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Liam έπεσε από ένα μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην Αργεντινή, λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη νέα του σύντροφο, Kate Cassidy, όπου παρουσίαζαν τις χαλαρωτικές τους διακοπές στη χώρα.

Τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, ο Liam αντιμετώπιζε έντονη δημόσια κριτική και προσωπικές δυσκολίες, κάτι που, όπως εικάζεται, μπορεί να συνέβαλε στις συνθήκες του τραγικού γεγονότος.

Ο Liam είχε εμπλακεί σε νομική διαμάχη με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Maya Henry, σχετικά με το ανέκδοτο βιβλίο της, το οποίο φέρεται να προσπάθησε να εμποδίσει να δημοσιευτεί. Το βιβλίο, αν και φανταστικό, διερευνά τη σχέση μιας νεαρής γυναίκας με έναν κακοποιητικό ποπ σταρ, κάτι που η Maya έχει επιβεβαιώσει ότι ήταν εμπνευσμένο από την κοινή τους ζωή.

Η περιουσία του Liam δεν προερχόταν μόνο από την εποχή του ως μέλος των One Direction, ενός από τα μεγαλύτερα boy bands στην ιστορία, αλλά και από πολλές σόλο δραστηριότητες. Μετά το διάλειμμα του συγκροτήματος, ο Liam ξεκίνησε σόλο καριέρα, με επιτυχημένα singles και συνεργασίες που απέφεραν εκατομμύρια σε έσοδα. Εκτός από τη μουσική, επένδυσε σε επιχειρήσεις και διαφημίσεις, ενισχύοντας περαιτέρω την περιουσία του.

Τώρα οι θαυμαστές αναρωτιούνται πώς θα διαχειριστεί η περιουσία του Liam, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την μικρή ηλικία του Bear. Είναι πιθανό ότι η Cheryl ή ένας νόμιμος κηδεμόνας θα επιβλέπει την κληρονομιά μέχρι ο Bear να ενηλικιωθεί, διασφαλίζοντας ότι τα περιουσιακά στοιχεία του Liam θα προστατευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: