Μπακογιάννη: Με τον Σαμαρά δεν μιλάμε εδώ και καιρό

Μπακογιάννη: Με τον Σαμαρά δεν μιλάμε εδώ και καιρό
ΤΣΙΠΡΑΣ Α ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ν ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη αρνήθηκε ότι με την κίνησή της αυτή «έκαψε» ενδεχόμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό.

Στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και στις σχέσεις της με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Ερωτηθείσα από τον ΣΚΑΙ γιατί δεν ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ πριν από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως είναι γνωστό ότι «δεν συζητάμε με τον Αντώνη Σαμαρά εδώ και καιρό».

Σε ερώτηση αν μιλά με τον Κώστα Καραμανλή και εάν εκείνος γνώριζε ότι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Μιλάω με τον Καραμανλή. Νομίζω ότι ήξερε… Δεν τον ενημέρωσα εγώ».

Η Ντόρα Μπακογιάννη αρνήθηκε ότι με την κίνησή της αυτή «έκαψε» ενδεχόμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό, ενώ σημείωσε ότι μπορεί να καλέσει ο κ. Τσίπρας τον πρόεδρο της ΝΔ για να τον ενημερώσει. Η ίδια χαρακτήρισε «πολύ μικρό το “με κάλεσες, σε κάλεσα”, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε τόσο σοβαρή κατάσταση» και ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ώστε κάθε ένας να έχει την ευθύνη των λόγων του.

Ερωτηθείσα για τα εσωκομματικά της ΝΔ και τις προσωπικές της φιλοδοξίες, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε: «Δεν κινείται τίποτα. Κανείς δεν κινεί κάτι. Δεν κινούμαι, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά της ΝΔ την ώρα που η χώρα είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση».