Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Samsung

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Samsung
Photo:

Η τεχνολογική εταιρεία προσπαθεί να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα.  

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης ναυαρχίδας smartphone της Samsung, γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για δυο σημαντικά προβλήματα που μαστίζουν τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα, τα οποία η τεχνολογική εταιρεία προσπαθεί να λύσει.

Τα νέα μοντέλα της Samsung, Galaxy 7 και 7S Edge, πρόκειται να έχουν δύο νέα σημαντικά χαρακτηριστικά: μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αντοχή στο νερό.

Το 2015, η Samsung παρουσίασε στο προηγούμενο μοντέλο της την επιλογή της κυρτής οθόνης με τη γραμμή του Galaxy S. Για το λόγο αυτό του έδωσε και το όνομα «Edge» που σημαίνει στην «άκρη». Γενικότερα, τα smartphones της εταιρείας έχουν αποδειχθεί αρκετά δημοφιλή και ιδιαίτερα τα μοντέλα Galaxy S6 Edge, για τα οποία η τεχνολογική εταιρεία έλαβε τις περισσότερες παραγγελίες

Ακόμη, λέγεται ότι οι νέες συσκευές της Samsung θα μπορούν να λάβουν microSD cards (κάρτα μνήμης) με χωρητικότητα έως και 200GB. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει αρκετά τους χρήστες, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το χώρο αποθήκευσης δεδομένων στις συσκευές τους.

Το Δεκέμβριο του 2015, η Wall Street Journal με δημοσίευμά της ανακοίνωσε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες συσκευές της Samsung. Μερικές από αυτές είναι η ευαισθησία της οθόνης στην πίεση, καθώς και η υψηλή ταχύτητα φόρτισης, που θα επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν τη συσκευή μέσα σε 30 λεπτά.