Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας που ακολουθεί κάθε πρωί ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του

Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας που ακολουθεί κάθε πρωί ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του
epa09569421 US billionaire Jeff Bezos (L) and US news anchor Lauren Sanchez (R) arrive for the 2021 LACMA Art + Film Gala at the Los Angeles County Museum of Art in Los Angeles, California, USA, 06 November 2021. EPA/NINA PROMMER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η αποκάλυψη της πρωινής ρουτίνας του Μπέζος προσφέρει μια ματιά στην προσωπική ζωή ενός από τους πιο επιδραστικούς ηγέτες της τεχνολογίας.

Ο ιδρυτής της Amazon.com Inc, Τζεφ Μπέζος, και η αρραβωνιαστικιά του, Λόρεν Σάντσεζ, έχουν έναν μοναδικό τρόπο να ξεκινούν τη μέρα τους. Το ζευγάρι έχει έναν αυστηρό κανόνα “χωρίς κινητά” τα πρωινά, εστιάζοντας σε ποιοτικές συνομιλίες αντί για οθόνες.

Τι συνέβη: Η Σάντσεζ, πρώην παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, μοιράστηκε αυτή την πτυχή της προσωπικής τους ζωής, δηλώνοντας ότι τα πρωινά τους είναι αφιερωμένα στον καφέ και τη συζήτηση, χωρίς καμία παρεμβολή από τα κινητά τους.

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε το 2023, έχει δημοσιοποιήσει τη σχέση του από το 2019, μετά το διαζύγιο του Μπέζος από τη φιλάνθρωπο ΜακΚένζι Σκοτ.

Παρά το γεγονός ότι είναι μεγιστάνας της τεχνολογίας, ο Μπέζος προτιμά να ξεκινά τη μέρα του χωρίς ψηφιακούς περισπασμούς. Έχει δηλώσει προηγουμένως ότι προγραμματίζει την πρώτη του συνάντηση στις 10 π.μ., εξασφαλίζοντας έτσι χρόνο για να διαβάσει την εφημερίδα και να απολαύσει τον πρωινό του καφέ. Αυτός ο “χρόνος αργοπορίας” είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτόν, όπως ανέφερε σε ομιλία του το 2018 στο Οικονομικό Κλαμπ της Ουάσινγκτον, αναφέρει το Fortune.

Η Σάντσεζ παραδέχεται ότι συνήθως ξεκινά τη μέρα της με το κινητό της, αλλά εκτιμά αυτή τη μοναδική πρωινή ρουτίνα. “Σίγουρα αυτός έβαλε τον κανόνα”, είπε, προσθέτοντας ότι τα πρωινά είναι αποκλειστικά για αυτούς, για όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δεν ήμουν εγώ. Αλλά τα πρωινά είναι μόνο για εμάς, για όσο μπορούμε,” είπε.

Το να κάθεται και να συνομιλεί με τον Μπέζος το πρωί χωρίς την παρέμβαση των οθονών – τουλάχιστον μέχρι να πιουν τον πρωινό τους καφέ – κάνει όλη τη διαφορά, πρόσθεσε η Σάντσεζ.

“Το αγαπημένο μου μέρος της ημέρας είναι το πρωί,” δήλωσε η Σάντσεζ.

Γιατί έχει σημασία: Η αποκάλυψη της πρωινής ρουτίνας του Μπέζος προσφέρει μια ματιά στην προσωπική ζωή ενός από τους πιο επιδραστικούς ηγέτες της τεχνολογίας. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο τιμόνι ενός τεχνολογικού κολοσσού, ο κανόνας “χωρίς κινητά” τα πρωινά υπογραμμίζει τη σημασία που δίνει στις προσωπικές σχέσεις και στην αποσύνδεση από τις ψηφιακές περισπάσεις.

Αυτή η πρακτική ευθυγραμμίζεται με την προηγούμενη δήλωσή του για τη σημασία του “χρόνου αργοπορίας” για τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα.

Για τη Σάντσεζ, αυτή η ρουτίνα αποτελεί απόκλιση από τη συνήθειά της να ξεκινά τη μέρα της με το κινητό. Ωστόσο, αναγνωρίζει την αξία αυτής της πρακτικής, τονίζοντας ότι τα πρωινά είναι αφιερωμένα μόνο σε αυτούς.

Αυτή η κοινή ρουτίνα αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του ζευγαριού να διατηρήσει τη σύνδεσή τους μέσα στους πολυάσχολους ρυθμούς και τις δημόσιες ζωές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: