Ανακάλυψε πώς είναι να εργάζεσαι στην Amazon στο “Explore Amazon Day 1” στις 23 Μαΐου στην Αθήνα

Ανακάλυψε πώς είναι να εργάζεσαι στην Amazon στο “Explore Amazon Day 1” στις 23 Μαΐου στην Αθήνα
epa07269321 (FILE) - Trade fair visitors pass an inflatable stand promoting amazon web services at the CeBIT computer show in Hanover, Germany, 16 March 2016 (reissued 08 January 2019). Reports on 08 January 2019 state Amazon has reached the world's most valuable company status at the close of US stock markets on Monday, 07 January 2019. Amazon eclipsed Microsoft's market value of 789 billion USD and rose to the top of list with 797 billion USD in market value. EPA/MAURITZ ANTIN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο Explore Amazon Day, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν εικόνα της μοναδικής νοοτροπίας που μεταδίδει η εταιρεία στα στελέχη της.

Η Amazon και η Amazon Web Services (AWS) προσκαλούν το ελληνικό κοινό να ανακαλύψει πώς είναι να είσαι μέλος της ομάδας της Amazon και να γνωρίσει την ιδιαίτερη κουλτούρα της εταιρείας στο «Explore Amazon Day 1», που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στην Ακαδημία ΟΤΕ στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εργαζόμενους της AWS και της Amazon, να συζητήσουν για ευκαιρίες εργασίας, να ενημερωθούν για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης και αποφοίτων, αλλά και να εξοικειωθούν με τη δέσμευση της εταιρείας στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την πολυμορφία.

Στην Amazon, κάθε ημέρα είναι «Day 1», μια προσέγγιση που καλεί τους εργαζομένους να σκέφτονται και να πράττουν με την ενέργεια και το πνεύμα ενός δημιουργού μιας πρωτοβουλίας την πρώτη της ημέρα.

Στο Explore Amazon Day, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν εικόνα της μοναδικής νοοτροπίας που μεταδίδει η εταιρεία στα στελέχη της, ενθαρρύνοντάς τα όχι μόνο να προτείνουν την επόμενη μεγάλη ιδέα, αλλά και να αναλάβουν την υλοποίησή της και να τη μετατρέψουν σε πραγματικότητα.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη μοναδική εργασιακή κουλτούρα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ομάδα της AWS στην Ελλάδα!

Ημερομηνία και ώρα: 23 Μαΐου 2024, από τις 10:00 έως τις 17:00

Τοποθεσία: Αθήνα, Ακαδημία ΟΤΕ, Πελίκα & Σπάρτης 1, Μαρούσι 151 22

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: