Ανοιχτός πόλεμος μεταξύ του Έλον Μασκ και της τρανς κόρης του: «Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας κατά συρροή μοιχός»

Ανοιχτός πόλεμος μεταξύ του Έλον Μασκ και της τρανς κόρης του: «Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας κατά συρροή μοιχός»
Elon Musk pauses and looks down as he speaks during a press conference at SpaceX's Starbase facility near Boca Chica Village in South Texas on February 10, 2022. - Billionaire entrepreneur Elon Musk delivered an eagerly-awaited update on SpaceX's Starship, a prototype rocket the company is developing for crewed interplanetary exploration. (Photo by JIM WATSON / AFP) Photo: AFP
H 20χρονη Βίβιαν κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο ότι λέει ψέματα και ότι η εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω είναι παραπλανητική.

Η απομακρυσμένη κόρη του Έλον Μασκ, Βίβιαν Γουίλσον, χαρακτήρισε μέσω της πλατφόρμας Threads τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της τη Δευτέρα ως ψεύτη, μεγαλομανή και φρικτό άτομο.

Η Wilson, 20 ετών, ξεκίνησε τον σχολιασμό της με αφορμή τις δηλώσεις του ίδιου του Musk να επαινείται ως «υπεύθυνος οικογενειάρχης», κάνοντας εμφανίσεις στην τηλεόραση με μερικά από τα παιδιά του. Σε ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Wilson στο Threads, ο Μασκ φαίνεται να χτυπά τον εαυτό του στην πλάτη.

«Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας κατά συρροή μοιχός που δεν σταματά να λέει ψέματα για τα δικά του παιδιά», έγραψε η Wilson στο Threads, την ανταγωνιστική πλατφόρμα του X. «Δεν είσαι χριστιανός, απ’όσο γνωρίζω δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία», πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ υποστήριξε στο “The Jordan B. Peterson Podcast” ότι είναι “πολύ πιστός στις αρχές του Χριστιανισμού” και προειδοποίησε ότι η θρησκεία θα “χαθεί” χωρίς την κοινωνική “ανδρεία”.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ισχυρίστηκε ότι «εξαπατήθηκε» για να υπογράψει έγγραφα που επέτρεπαν στην Wilson να προχωρήσει σε αναστολείς της εφηβείας. Είπε επίσης ότι η Wilson ήταν «νεκρός» για εκείνον και ότι «σκοτώθηκε από τον woke ιό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Wilson απάντησε στον Musk στο Threads εκείνη την εποχή αστειευόμενη: «Φαίνομαι πολύ καλά για μια νεκρή σκύλα».

Η Wilson άλλαξε το νόμιμο όνομά της το 2022, επιλέγοντας το επώνυμο της μητέρας της, Justine Wilson.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πατέρας της έχει τουλάχιστον 12 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, γράφοντας: «Θα μιλούσα για τις δηλώσεις του για τον ρυθμό γεννήσεων, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με αυτά τα σκατά των 14 λέξεων (αναφορά στο εθνικιστικό σύνθημα “Πρέπει να διαφυλάξουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον των λευκών παιδιών”)».

Μετά την απόκτηση του X από τον Μασκ, οι ρατσιστικές αναρτήσεις στην πλατφόρμα έχουν πολλαπλασιαστεί. Ο Μασκ ενίσχυσε δημόσια και ασπάστηκε ο ίδιος τις αντισημιτικές και ρατσιστικές θεωρίες συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης της «θεωρίας της μεγάλης αντικατάστασης», η οποία υποστηρίζει ότι μειονοτικές ομάδες προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους λευκούς χριστιανούς.

«Δεν είσαι κάποιο «προπύργιο για ισότητα/πρόοδο», έγραψε η Wilson τη Δευτέρα στο Threads. Αποκαλούσες τα αραβικά «γλώσσα του εχθρού» όταν ήμουν 6 ετών, έχεις μηνυθεί για διακρίσεις πολλές φορές και είσαι από το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής».

Η Wilson είπε επιπλέον ότι ο πατέρας της «δεν σκέφτεται την κλιματική αλλαγή» και είπε ότι θέλει «να φαίνεται σαν ο CEO του Ready Player One».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: