Απόστολος Λύτρας: Σε κελί VIP στον Κορυδαλλό – Τα πρώτα επισκεπτήρια

Απόστολος Λύτρας: Σε κελί VIP στον Κορυδαλλό – Τα πρώτα επισκεπτήρια
Ï äéêçãüñïò ôçò ìçôÝñáò ôçò 12÷ñïíçò, Áðüóôïëïò Ëýôñáò êÜíåé äçëþóåéò Ýîù áðü ôï Ìéêôü Ïñêùôü ÄéêáóôÞñéï, ìåôÜ ôçí áíáêïßíùóç ôçò áðüöáóçò ôïõ äéêáóôçñßïõ ãéá ôçí õðüèåóç âéáóìïý êáé ìáóôñïðåßáò ôçò 12÷ñïíçò áíÞëéêçò áðü ôïí Êïëùíü, ÐáñáóêåõÞ 29 Ìáñôßïõ 2024. Ôçí åíï÷Þ ôïõ Çëßá Ìß÷ïõ, üðùò åéóÜãåôáé ãéá ôéò âáñýôåñåò êáôçãïñßåò óôï êáôçãïñçôÞñéï ãéá óôçí õðüèåóç óåîïõáëéêÞò êáêïðïßçóçò ôçò 12÷ñïíçò óôïí Êïëùíü, áðïöÜóéóå ôï Ìéêôü Ïñêùôü ÄéêáóôÞñéï ôçò ÁèÞíáò. Ãéá ôçí ìçôÝñá ôçò áíÞëéêçò ôï äéêáóôÞñéï Ýêñéíå ïìüöùíá üôé åßíáé áèþá ãéá ðïñíïãñáößá êáé ìå ðëåéïøçößá 4- 3 ãéá ìáóôñïðåßá. Êñßèçêå Ýíï÷ç ìüíï ãéá ðëçììåëçìáôéêÞ åêâßáóç. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στην ίδια πτέρυγα έχουν κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, είναι ο Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με το ertnews, ο ποινικολόγος, κρατείται στην 6η πτέρυγα των φυλακών, την αποκαλούμενη και vip, μαζί με ακόμη δύο κρατούμενους, έναν για ναρκωτικά και έναν για απάτη.

Στην ίδια πτέρυγα έχουν κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Την Πέμπτη, μάλιστα δέχτηκε και το πρώτο του επισκεπτήριο, καθώς τον επισκέφθηκαν ο δικηγόρος του και στενός του συνεργάτης, καθώς και η αδερφή του, η οποία είχε μαζί της και κάποια φάρμακα που για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποινικολόγος συνελήφθη στην Παλλήνη, μετά το ένταλμα του εκδόθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά την άγρια κακοποίηση της συζύγου του. O Λύτρας απάντησε με μήνυση στη σύζυγο του – θύμα του ξυλοδαρμού, και υποστηρίζει ότι «η επικοινωνία έγινε με μηνύματα μέσω τρίτων τα οποία δεν ήταν απειλητικά»

Μετά από ένα σύντομο τέτ α τετ με τον εισαγγελέα των φυλακών αποφασίστηκε να κρατηθεί στην 6η πτέρυγα των φυλακών, στο κελί Α4, μαζί με ακόμη δύο κρατούμενους. Νωρίτερα, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα προφυλάκισης και να λάβει το φυλακιστήριό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: