BEWISE: Συνεργάτης εμπιστοσύνης για την DEMO και την υλοποίηση τεχνολογικών Microsoft λύσεων στον φαρμακευτικό κλάδο

BEWISE: Συνεργάτης εμπιστοσύνης για την DEMO και την υλοποίηση τεχνολογικών Microsoft λύσεων στον φαρμακευτικό κλάδο
Η εταιρεία στo πλαίσιo του πολύ-επίπεδου στρατηγικού της πλάνου να καταστεί hub παραγωγής φαρμάκου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η BEWISE, ο μοναδικός Έλληνας συνεργάτης που κατέχει και τα 6 Microsoft Designations, συνεχίζει να ενισχύει την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται μέσω καινοτόμων εργαλείων της Microsoft. Στο πλαίσιο αυτό, η BEWISE υλοποιεί ολοκληρωμένο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού στην φαρμακοβιομηχανία DEMO, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων σε διεθνή εμβέλεια.

Η εταιρεία στo πλαίσιo του πολύ-επίπεδου στρατηγικού της πλάνου να καταστεί hub παραγωγής φαρμάκου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Προκειμένου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε, με ασφαλή πρόσβαση και σύνδεση στους εταιρικούς πόρους οποιαδήποτε στιγμή, επέλεξε να συνεργαστεί με την BEWISE, για την τεχνολογική της αναβάθμιση.

H BEWISE πρότεινε και ολοκλήρωσε την μετάβαση της εταιρείας στο Microsoft 365 διασφαλίζοντας την ασφαλή διαχείριση και πρόσβαση των εργαζομένων της στα εταιρικά αρχεία, βελτιώνοντας παράλληλα την συνολική εμπειρία των χρηστών.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει και στο μεγάλο έργο BI που υλοποιείται, δίνοντας σήμερα την ευκαιρία στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτοματοποιημένες αναφορές (reports). Η ανάγκη για ενοποίηση των δεδομένων από πολλαπλές πηγές (SAP, διάφορα operation apps & Excel files) έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη υλοποίησης ενός σύγχρονου συστήματος Business Intelligence προσφέροντας ταχύτερη ανάλυση των δεδομένων και λήψη αποφάσεων από τη διοίκηση, από ένα εργαλείο που έχει όλα τα δεδομένα.

Η χρονοβόρα διαδικασία για τη δημιουργία των reports αποτελεί παρελθόν για την DEMO, πλέον μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή τα αποτελέσματα που χρειάζονται μέσα από ευανάγνωστα γραφήματα.

Το τεχνολογικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούν οι μηχανικοί της BEWISE για την υλοποίηση είναι το Microsoft Power BI βασισμένο  στην τεχνολογική πλατφόρμα Microsoft Fabric που προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών και περιλαμβάνει:

  • Data warehouse – One Lake
  • Azure Data Factory (ETL)
  • Power BI (BI)
  • Modeling data in Fabric
  • Data Activator (για εξατομικευμένες ειδοποιήσεις ανά ρόλο)

“Η άριστη συνεργασία των ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και των ωρών που αφιερώθηκαν για να εκπαιδευτεί η IT ομάδα της DEMO στα νέα τεχνολογικά εργαλεία από την BEWISE, δίνει τη σκυτάλη σε επόμενες υλοποιήσεις όπως αυτή του ERP και των prediction models” αναφέρει ο CIO της DEMO Βαγγέλης Βάγιας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και χαρούμενους μιας και μας δόθηκε η ευκαιρία σ έναν τόσο μεγάλο οργανισμό όπως η DEMO να πρωτοπορήσουμε στην τεχνολογία Microsoft Fabric στην Ελλάδα! Η δυνατότητα να έχουν οι χρήστες πρόσβαση σε αυτοματοποιημένα reports από οποιαδήποτε συσκευή είναι ακόμα πολυτιμότερο για την εταιρεία και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για εμάς ως BEWISE για επόμενες υλοποιήσεις”, δήλωσε ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, CEO της BEWISE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: