Beyoncé: Γιατί και σε ποιους δίνει 500.000 δολάρια σε υποτροφίες

Beyoncé: Γιατί και σε ποιους δίνει 500.000 δολάρια σε υποτροφίες
US musician Beyonce accepts the award for Best Dance/Electronic Music Album for "Renaissance." during the 65th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 5, 2023. (Photo by VALERIE MACON / AFP) Photo: AFP
Ο ρόλος της μητέρας της.

Πριν από λίγο καιρό, η ποπ σταρ Beyoncé κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη σειρά περιποίησης μαλλιών Cécred, μαζί με μια ανακοίνωση που προέβλεπε να δώσει 500.000 δολάρια σε υποτροφίες κοσμετολογίας και επιχορηγήσεις επιχειρήσεων κομμωτηρίων μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού BeyGood.

Οι πόλεις του Χιούστον, της Ατλάντας, του Σικάγο, του Λος Άντζελες και του Νιου Τζέρσεϊ επελέγησαν για να επωφεληθούν από αυτές τις υποτροφίες και επιχορηγήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της BeyGood. Συνολικά, θα δοθούν 25 υποτροφίες ύψους 10.000 δολαρίων και 25 επιχορηγήσεις επιχειρήσεων ύψους 10.000 δολαρίων.

Στο Χιούστον, το Franklin Institute επιλέχθηκε ως η μοναδική σχολή κοσμετολογίας που θα συνεργαστεί για την υποτροφία, κάτι που κάνει αυτή την τιμή ακόμα πιο ιδιαίτερη, καθώς η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles, είναι απόφοιτος της σχολής. “Η σύνδεση της Tina με τη σχολή μας κάνει αυτή την τιμή ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τα 100 χρόνια εξυπηρέτησης και εκπαίδευσης της κοινότητας του Χιούστον”, δήλωσε εκπρόσωπος του Franklin Institute.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Beyoncé κυκλοφόρησε το Cécred

Η περιποίηση των μαλλιών ήταν πάντα σημαντική για τη Beyoncé και είναι γνωστό ότι από μικρή ηλικία βοηθούσε τη μητέρα της στο κομμωτήριό της.

“Έχοντας αποκτήσει πολλές γνώσεις για τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, πάντα ήθελα να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά. Ανυπομονώ να δοκιμάσεις αυτό που δημιούργησα”, ανέφερε η σταρ σε μια ανάρτησή της στο Instagram.

Το Cécred είναι ένα έργο κληρονομιάς για μένα, ένα έργο που είναι ίσως το πιο ριζωμένο στην καταγωγή μου”, πρόσθεσε. “Είναι πολύ περισσότερο από μια επιχείρηση. Τα μαλλιά είναι η καταγωγή μας, είναι η οικογενειακή μας ιστορία. Έχοντας πρόσβαση σε αποδεδειγμένα συστατικά και δημιουργώντας τη δική μας τεχνολογία που εκκρεμεί για πατέντα, έχουμε τώρα μια σειρά που λειτουργεί παγκοσμίως”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: