Bitcoin: Αύξηση τον Οκτώβριο «βλέπει» η… Τεχνητή Νοημοσύνη

Bitcoin: Αύξηση τον Οκτώβριο «βλέπει» η… Τεχνητή Νοημοσύνη
Photo: Shutterstock
Τα αστέρια φαίνεται να ευθυγραμμίζονται για αύξηση κερδών καθώς προχωρούμε στο τέταρτο τρίμηνο.

Το κύριο κρυπτονόμισμα, Bitcoin (BTC), έκλεισε τον Σεπτέμβριο με αύξηση 7,35%, κάτι που καθιστά τον καλύτερο Σεπτέμβριο στην ιστορία των τιμών του, σύμφωνα με την αναφορά του Spot on Chain. Ορμώμενο από αυτό, το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης του προβλέπει ανοδική τάση για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο, ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως «Uptober».

Σύμφωνα με την ανάλυση που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, υπάρχει πλέον 69% πιθανότητα το Bitcoin να καταγράψει ένα νέο ιστορικό υψηλό αυτόν τον μήνα, ενώ υπάρχει 54% πιθανότητα η τιμή να φτάσει τα 100.000 δολάρια ανά BTC μέχρι το τέλος του έτους.

Ενδιαφέρον είναι πώς η ιστορία των τιμών του Οκτωβρίου υποστηρίζει αυτές τις προβλέψεις, καθώς το Bitcoin δεν είχε κακό Οκτώβριο από το 2018 και έπειτα. Κατά μέσο όρο, κέρδισε 14,2% τον δέκατο μήνα του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ το προηγούμενο ιστορικό υψηλό για το Bitcoin είχε καταγραφεί στα 74.000 δολάρια νωρίτερα τον Μάρτιο, υπάρχει καλή πιθανότητα να σπάσει κι άλλο ρεκόρ σύντομα. Τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης είναι πιο σίγουρα τώρα και η ιστορία τιμών υποστηρίζει αυτή την προοπτική. Έτσι, οι συμμετέχοντες στην αγορά που παρακολουθούν προσεκτικά προετοιμάζονται για πιθανά κέρδη.

Καθώς το Bitcoin συνεχίζει να αποδεικνύει ότι μπορεί να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, πολλοί τώρα περιμένουν ότι το τελευταίο τρίμηνο θα προσφέρει την ίδια ισχυρή απόδοση που έχει κάνει το “Uptober” μια σταθερή επιτυχία στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: