CEO Initiative 2023: «Εάν οι επιχειρήσεις δεν επενδύσουν στο digital δεν θα είναι προσιτές σε νέα ταλέντα»

Από αριστερά προς δεξιά: Νίκος Δημάκος, Partner, KPMG, Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος & CEO, ICAP CRIF, Στάθης Λιακόπουλος, Founder & CEO, BSS, Τάσος Ζάχος, Editor In Chief, Fortune Greece
«Η επιχειρηματικότητα απαιτεί ωριμότητα», τονίστηκε στο πάνελ.

Η επιχειρηματικότητα και οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας βρέθηκαν στο επίκεντρο ενδιαφέροντος πάνελ με moderaton τον Τάσο Ζάχο, Editor In Chief του Fortune Greece, στο πλαίσιο του CEO Initiative 2023, (Πέμπτη 9/11 στη Μεγάλη Βρεταννία).

Ο Στάθης Λιακόπουλος, Founder & CEO της BSS, σημείωσε ότι η επιχειρηματικότητα απαιτεί ωριμότητα και χρειάζεται δράση. Τα χρήματα «δεν θα έρθουν από μόνα τους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα των ΜμΕ.

Στάθης Λιακόπουλος, Founder & CEO, BSS

Ο Πρόεδρος & CEO της ICAP CRIF, Νικήτας Κωνσταντέλλος, υπογράμμισε τη σημασία της εισαγωγής κουλτούρας ESG στις εταιρείες, ενώ στάθηκε και στα ρίσκα στον τομέα, για τη μέτρηση των οποίων δεν υπάρχουν ακόμη τα κατάλληλα εργαλεία.

Οι CEOs είναι πλέον ξεκάθαροι στο τί θέλουν, σύμφωνα με τον Νίκο Δημάκο, Partner της KPMG: Στοχεύουν στο να βελτιώσουν την καινοτομία, την ευελιξία και να βρουν νέους τομείς για να επενδύσουν και να φέρουν κέρδη. «Εάν οι επιχειρήσεις δεν επενδύσουν στο digital δεν θα είναι προσιτές σε νέα ταλέντα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ατζέντα του CEO Initiative 2023

*To forum μεταδίδεται διαδικτυακά – Watch Online Νow