Comcast: Στα 15 δολάρια ανά μήνα το streaming πακέτο με Netflix, Apple TV+ και Peacock

Comcast: Στα 15 δολάρια ανά μήνα το streaming πακέτο με Netflix, Apple TV+ και Peacock
Περισσότερο από 30% κάτω από τις εκδόσεις των τριών υπηρεσιών που πωλούνται χωριστά.

Το νέο πακέτο streaming της Comcast για την αγορά των ΗΠΑ με το Netflix, το Apple TV+ και τη δική της υπηρεσία Peacock θα κοστίζει 15 δολάρια το μήνα όταν προστίθεται σε μια υπάρχουσα συνδρομή τηλεόρασης ή ευρυζωνικού διαδικτύου.

Ο Ντέιβ Γουάτσον, διευθύνων σύμβουλος της Comcast Cable, παρουσίασε την τιμολόγηση του νέου προγράμματος StreamSaver σε συνέδριο τεχνολογίας την Τρίτη.

Σε αυτή την τιμή, το πακέτο, το οποίο θα εισαχθεί αυτόν τον μήνα, θα είναι περισσότερο από 30% κάτω από τις εκδόσεις των τριών υπηρεσιών που πωλούνται χωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Comcast θα προσθέσει επίσης το Netflix και το Apple TV+ στην υπηρεσία streaming Now TV, η οποία περιλαμβάνει ήδη το Peacock Premium και 40 δωρεάν, υποστηριζόμενα από διαφημίσεις τηλεοπτικά κανάλια ροής, με 30 δολάρια το μήνα.

Το Bloomberg αναφέρει πως η Comcast χάνει συνδρομητές μαζί με τον ευρύτερο κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς οι πελάτες εγκαταλείπουν τα μεγάλα πακέτα καναλιών για υπηρεσίες streaming.

Για να αντισταθμίσει αυτές τις απώλειες, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση περισσότερων εσόδων από κάθε συνδρομητή. Η Comcast ανέφερε σχεδόν 32 εκατομμύρια πελάτες το πρώτο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένων 13,6 εκατομμυρίων συνδρομητών βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Bloomberg.com