ΔΑΑ: Αμετάβλητα τα τέλη αεροδρομίου για το 2024 – Η μόνη αλλαγή

ΔΑΑ: Αμετάβλητα τα τέλη αεροδρομίου για το 2024 – Η μόνη αλλαγή
Ένας άντρας κοιτάει το κινητό του τηλέφωνο ενώ παρευρίσκεται στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα Σπάτα, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020., Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανακοίνωσε τη διατήρηση των αεροδρομιακών τελών για το 2024 - Ποιο αυξάνεται.

H Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανακοίνωσε ότι, μετά από διαδικασία διαβούλευσης με τους Χρήστες του Αεροδρομίου, η οποία ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου 2024, αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα Τέλη Αεροδρομίου για το 2024, με εξαίρεση την αύξηση της Χρέωσης Εξυπηρέτησης Επιβατών (Passenger Terminal Facility charge – PTF).

Η εν λόγω αύξηση θα τεθεί σε ισχύ από την 1 Νοεμβρίου 2024, ως αποτέλεσμα της επερχόμενης μείωσης στο Τέλος Εκσυγχρονισμού & Ανάπτυξης Αεροδρομίων (ΤΕΑΑ) που θα πραγματοποιηθεί από τότε και αποσκοπεί στην αποκατάσταση τυχόν απώλειας εσόδων μέσω ισόποσης αναπροσαρμογής της χρέωσης PTF.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τροποποίηση αυτή, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχεται σε όλους τους Χρήστες του Αεροδρομίου, διατηρώντας παράλληλα ένα σταθερό συνολικό επίπεδο χρεώσεων και με ουδέτερο αντίκτυπο για τις αεροπορικές εταιρείες και τους επιβάτες αντίστοιχα.

Η ανάλυση των αναπροσαρμοσμένων Χρεώσεων Αεροδρομίου είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του ΔΑΑ: https://www.aia.gr/el/company-and-business/aeronauticalactivities/general-aviation-charges

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: