Νέο επεισόδιο Business Monitor: Οι “40under40” πρωταγωνιστές και το “φαινόμενο” της μόδας Βασίλης Ζούλιας

Στο 6ο επεισόδιο του Business Monitor πρωταγωνίστησε η επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, αλλά και η μόδα.

Στο νέο επεισόδιο του Business Monitor:

α) Παρουσιάζουμε πρωταγωνιστές της λίστας – θεσμού του οικοσυστήματος καινοτομίας του Fortune Greece “40under40” για το 2023. Μιλάμε με νέους επιχειρηματίες που τα καταφέρνουν με “όπλα” το όραμα, την καινοτομία, την πίστη και την επιμονή τους. Πώς ισορροπούν οι νέοι επιχειρηματίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής; Ποια tips δίνουν σε νέους εν δυνάμει επιχειρηματίες; Ποιες δυσκολίες και ποιες προκλήσεις έχουν συναντήσει μέχρι στιγμής;

Pάνια Λάμπρου και ο Αλέξανδρος Κυριακόπουλος, co-founders/CEO & COO της Simpler, μιλούν στον Βασίλη Σαμούρκα για την τεχνολογία τους που επιτρέπει κάθε αγορά να γίνεται με ένα κλικ, σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται μακροσκελείς και χρονοβόρες φόρμες.

Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης και ο Κωνσταντίνος Φαλιάγκας, co-founders/CEO & CTO της Wealthyhood, μιλούν στον Τάσο Ζάχο για την έξυπνη και πλήρως εξατομικευμένη wealth-building εφαρμογή, που απευθύνεται σε αρχάριους επενδυτές και τους καθοδηγεί στο πώς να επενδύσουν τα χρήματά τους ορθολογικά και με ελάχιστο κόστος.

β) Path to Zero: Ο Γιάννης Ηλιόπουλος CEO & Co-Owner του Μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού ‘We4all” μιλάει στην Ιωάννα Θωμά για την αποστολή του οργανισμού, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αναδασώσεις και για το ελληνικό περιβαλλοντικό τοπίο.

γ) To λαμπερό Fashion Show του Βασίλη Ζούλια, Collection pret a porter s/s 24 “BIRKIN”, έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, στα πλαίσια της ελληνικής εβδομάδας μόδας AXDW. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μιλάει για όλα στην Αναστασία Παρετζόγλου.

Συντονιστείτε στο One Channel κάθε Κυριακή στις 20.00 και ελάτε να μοιραστούμε μαζί τις εμπειρίες, την πληροφορία και τα εργαλεία που επιταχύνουν το δρόμο για ένα βιώσιμο κόσμο, με ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς!

Business Monitor. Με την Αναστασία Παρετζόγλου και τον Τάσο Ζάχο.

Αρχισυνταξία: Βασίλης Σαμούρκας.

Δημοσιογραφική Ομάδα: Μαρία Ακριβού, Ιωάννα Θωμά, Αλεξάνδρα Γκίτση.

Εκτέλεση Παραγωγής & Μedia Consulting: Danezis Stories.