Δέκα χρόνια Fortune Greece: Τα video highlights της μεγάλης γιορτής!

Δέκα χρόνια Fortune Greece: Τα video highlights της μεγάλης γιορτής!
Fortune Greece Ten Years Celebration Party

To Fortune γιόρτασε δέκα χρόνια επιτυχημένης και δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα με μια κορυφαία εκδήλωση στο The Ellinikon Experience Park!

Στις 12 Ιουλίου, πάνω από 400 άτομα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επιλεγμένους επιχειρηματίες και CEOs, που τίμησαν το Fortune Greece, και μίλησαν με θερμά λόγια για αυτή την κοινή πορεία δέκα χρόνων. Όλοι τους είναι μέρος μέρος ενός δυναμικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος που ενώνει τη φωνή του με τη δική μας. Ένα ισχυρό δίκτυο με ενεργά μέλη που αφουγκράζεται τις νέες τάσεις, επενδύει στο brand «Ελλάδα» και δημιουργεί αξία για τη χώρα.

Το Fortune Greece, μέσα από τις πλατφόρμες του, το website Fortunegreece.com, το περιοδικό Fortune, τα συνέδρια, τις εκδηλώσεις και την πλατφόρμα Fortune Greece Network θα συνεχίζει να φέρνει στο προσκήνιο με εγκυρότητα, συνέπεια και συνέχεια, τις εταιρείες, τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις ευκαιρίες, που κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται.

Στο Fortune Greece, άλλωστε, πάντα μας αρέσει να κοιτάμε μπροστά και γι’ αυτό το μότο που συμπυκνώνει καλύτερα από το καθένα την πορεία μας είναι το «Forever Forward». Και προσβλέπουμε σε μια συναρπαστική επόμενη δεκαετία για να συνεχίσουμε το έργο μας, που καλύτερα από όλους περιγράφει στο δικό του μήνυμα ο Alan Murray, CEO Fortune Media, σε μια πρόταση: «Να κάνουμε τις επιχειρήσεις καλύτερες, με όλη τη σημασία της λέξης».

Tην εκδήλωση άνοιξε ο  Παύλος Ευθυμίου, Partner Fortune Greece, και καλώσόρισε το ενθουσιώδες κοινό.

H Αναστασία Παρετζόγλου, Executive Chair του Fortune Greece, ευχαριστήσε με τη σειρά της όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, δηλώνοντας χαρούμενη αλλά και ιδιαίτερα συγκινημένη για την επέτειο.

Ο Τάσος Ζάχος, CEO/Editor in Chief Fortune Greece, ευχαρίστησε θερμά την ομάδα και τους συνεργάτες του Fortune και ανέπτυξε τη στρατηγική της Forward Media, που εκπροσωπεί το brand στην Ελλάδα, για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο Jim Jakovides, Managing Director, Europe at Fortune τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, αναφερόμενος στη συνεργασία των δέκα χρόνων και στη στρατητική του Fortune, δίνοντας έμφαση στην αγορά της Ευρώπης.

Στη μεγάλη γιορτή του Fortune Greece, εμβληματικοί επιχειρηματικοί ηγέτες, με τους οποίους ζήσαμε συναρπαστικές στιγμές αυτή τη δεκαετία, μοιράστηκαν on stage, σκέψεις και συναισθήματα με το βλέμμα στο μέλλον.

Τα μηνύματά τους με το κοινό μοιράστηκαν ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Vice President Philip Morris International, South-East Europe, η Μελίνα Παϊζη, Chief Development and Investment Portfolio Officer LAMDA Development, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, CEO Bespoke SGA Holdings, ο Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρο Quest Group, η Ιουλία Τσέτη, CEO Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ο Αντρέας Αθανασόπουλος, Deputy CEO, Group Chief Transformation Officer, Digital & Retail Eurobank, ο Γιώργος Μαργώνης, CEO Παπαστράτος , η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος & CEO Abbvie Pharmaceuticals , ο Δρ. Άρις Καρυτινός, CEO Prodea Investments και η Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, General Manager Greece & Cyprus Coca Cola 3Ε.

Δείτε τα highlights από τις τοποθετήσεις τους:

*Δείτε στο Youtube Channel του Fortune Greece όλες τις ευχές των CEOs για τα Δέκα Χρόνια Fortune Greece. 

**Δέκα χρόνια Fortune Greece: 100 επιχειρηματίες μας εύχονται χρόνια πολλά! 

Ξεχωριστό σημείο της γιορτής αποτέλεσε η βράβευση των Most Admired Companies in Greece 2023, της μεγαλύτερης έρευνας για την εταιρική φήμη στη χώρα, που έγινε θεσμός και σημείο αναφοράς για τη δύναμη του Brand των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη:

Δέκα χρόνια Fortune Greece: Μια μεγάλη γιορτή, πολλές ευχές και μηνύματα από εμβληματικούς επιχειρηματικούς ηγέτες (φωτογραφίες και βίντεο).

Forever Foreward: Η ειδική επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια Fortune Greece