Εκδικάζεται η 1η αγωγή συγγενών θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

Εκδικάζεται η 1η αγωγή συγγενών θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη
Πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έξω από τη Λάρισα, Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023. Μέχρι σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με επιβατική, αργά το βράδυ της Τρίτης, 28/2, στα Τέμπη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες, παραμένουν στο σημείο για την τελευταία έρευνα που γίνεται στον χώρο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, που έγινε σήμερα από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β', Κωνσταντία Δημογλίδου, στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η πρώτη αγωγή έχει κατατεθεί κατά του ΟΣΕ και της Hellenic train από τους συγγενείς του ελεγκτή, Ιωάννη Καριώτη

Εκδικάζεται σήμερα μετά από αναβολή στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η πρώτη αγωγή συγγενών θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Η πρώτη αγωγή έχει κατατεθεί κατά του ΟΣΕ και της Hellenic train από τους συγγενείς του ελεγκτή, Ιωάννη Καριώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πριν από έναν χρόνο.