Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Η μεγάλη συμμετοχή μάς δίνει δύναμη

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Η μεγάλη συμμετοχή μάς δίνει δύναμη
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος, μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου έχει εισαχθεί προς συζήτηση ο κρατικός προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2024, Αθήνα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε 5 συνεδριάσεις στις 17 Δεκεμβρίου, το αργότερο τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η φανερή ονομαστική ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ
Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στο νέο πρόεδρο, δίνει δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος

“Είναι μία πολύ σημαντική μέρα σήμερα για τη Δημοκρατία, για το κόμμα, για την παράταξη” δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών.

“Οι μεγάλες ουρές μάς δίνουν μεγάλη δύναμη. Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στο νέο πρόεδρο, δίνει δύναμη στο ΠΑΣΟΚ. Ξεκινά μια διαδικασία για να προχωρήσουμε μπροστά και το ΠΑΣΟΚ να μπορεί να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας” πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε παράλληλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τα μέλη του κόμματος και έκλεισε λέγοντας: “Να ευχηθώ αυτή η διαδικασία να είναι μία καινούργια μέρα για το ΠΑΣΟΚ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: