Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Φάμελλος κατέθεσε το πόθεν έσχες

σωκρατης φαμελλος
Ο Σωκράτης Φάμελλος φθάνει στον χώρο όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024. Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεδριάζει στο πλαίσιο των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Η επίσημη κατάθεση υποψηφιότητας με όλα τα σχετικά έγγραφα και τις υπογραφές θα γίνει αύριο το μεσημέρι» σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή.

Το Πόθεν Έσχες του απέστειλε σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωκράτης Φάμελλος, σύμφωνα με πηγές συνεργατών του πρώην επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω πηγές ανέφεραν ότι «μετά από αίτημα της Πολιτικής Γραμματείας, ο Σωκράτης Φάμελλος απέστειλε σήμερα το Πόθεν Έσχες του στο κόμμα (και του οικονομικού έτους 2021 το οποίο είναι το τελευταίο που έχει κατατεθεί επίσημα, αλλά και και το αντίστοιχο για το 2023 για το οποίο η πλατφόρμα δεν έχει ανοίξει)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως τόνισαν, «η επίσημη κατάθεση υποψηφιότητας με όλα τα σχετικά έγγραφα και τις υπογραφές θα γίνει αύριο το μεσημέρι, όπως έχει προγραμματιστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: