Έρευνα για την υβριδική εργασία: Η έξυπνη επιλογή που εξοικονομεί έως και 30.000 δολάρια ετησίως

Έρευνα για την υβριδική εργασία: Η έξυπνη επιλογή που εξοικονομεί έως και 30.000 δολάρια ετησίως
Photo: pixabay.com
Με τη νέα διαδικτυακή αριθμομηχανή της IWG, οι εργαζόμενοι μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια πόσα χρήματα μπορούν να εξοικονομήσουν υιοθετώντας την υβριδική εργασία.

Η υβριδική εργασία δεν είναι μόνο θέμα ευελιξίας αλλά και εξοικονόμησης. Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι εργαζόμενοι που εργάζονται υβριδικά στις ΗΠΑ μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 30.332 δολάρια το χρόνο, ενώ στη Βρετανία η εξοικονόμηση φτάνει τις 13.188 λίρες. Αυτό οφείλεται στη μείωση των εξόδων μετακίνησης, στάθμευσης, καυσίμων, ακόμα και του καθημερινού καφέ και γεύματος, αφού οι εργαζόμενοι δουλεύουν πιο κοντά στο σπίτι τους.

Εργαζόμενοι που παραμένουν στο γραφείο ξοδεύουν κατά μέσο όρο 48,40 δολάρια την ημέρα. Αν όμως μεταβούν σε υβριδικό μοντέλο εργασίας, μπορούν να δουν άμεσα μείωση στα καθημερινά τους έξοδα. Σύμφωνα με την έρευνα, το 76% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι η υβριδική εργασία τους επιτρέπει να μειώσουν τα μηνιαία έξοδά τους, ενώ το 84% σημείωσε ότι η μείωση των μετακινήσεων βελτίωσε την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξοικονόμηση αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετική, ειδικά για τους νεότερους εργαζόμενους που αποπληρώνουν δάνεια ή αποταμιεύουν για σημαντικούς οικονομικούς στόχους, όπως η αγορά κατοικίας. Με τη νέα διαδικτυακή αριθμομηχανή της IWG, οι εργαζόμενοι μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια πόσα χρήματα μπορούν να εξοικονομήσουν υιοθετώντας την υβριδική εργασία.

Με την υβριδική εργασία να κερδίζει συνεχώς έδαφος, προβλέπεται πως θα αποτελέσει το μοντέλο του μέλλοντος, καθώς προσφέρει στους εργαζομένους όχι μόνο οικονομική ανάσα αλλά και καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: