Φίλης: Προβληματισμός για Σακελλαρίδη και Τσακαλώτο

Φίλης: Προβληματισμός για Σακελλαρίδη και Τσακαλώτο
ÓõíÝ÷éóç ôçò óõæÞôçóçò óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò, åðß ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ "Ñõèìßóåéò èåìÜôùí Äçìüóéïõ Ñáäéïôçëåïðôéêïý ÖïñÝá, ÅëëçíéêÞ Ñáäéïöùíßá Ôçëåüñáóç Áíþíõìç Åôáéñåßá êáé ôñïðïðïßçóç ôïõ Üñèñïõ 48 ôïõ ê.í. 2190/1920 êáé Üëëåò äéáôÜîåéò" ôçí Ôñßôç 28 Áðñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αδιανόητο το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «παλιό κομματικό κατεστημένο».

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, αναφέρθηκε στις προσεχείς εκλογές και στους συσχετισμούς στο εσωτερικό του κόμματος.

«Μέσα από τις εκλογές θα υπάρξει μια πολιτική σταθερότητα, σε όλα τα επίπεδα στη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει με νέα δύναμη για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας» και προσέθεσε: «Αδιανόητο το να υπάρξει συνεργασία με το παλιό κομματικό κατεστημένο, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει συγκεκριμένα κόμματα».

Και κατέληξε: «Έχει σημασία να δούμε εάν το νέο – που εκπροσωπείται από το ΣΥΡΙΖΑ – θα μπορέσει να δώσει μια προοπτική εξόδου ή θα ακολουθήσουμε τον παλαιοκομματισμό».

Διαβάστε επίσης: Ο Τσακαλώτος επιστρέφει από τις διακοπές του και αποφασίζει