Φλωρίδης για οπαδική βία: Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει

Φλωρίδης για οπαδική βία: Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Δεν μπορεί μία χώρα να είναι έρμαιο από ομάδες, οι οποίες θεωρούν ότι ζουν σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Στα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία, που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα στον απόηχο της σοβαρής επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο κ. Φλωρίδης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης υποστηρίζοντας πως «αυτό που είναι αποφασισμένος να κάνει  Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να δώσει μία συνέχεια σε ένα πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων με έναν τρόπο αδυσώπητο, με έναν τρόπο που δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια σε κανέναν. Θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μία αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού χωρίς έλεος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναφορά του πρωθυπουργού σε αυτούς που όσο ψηλά και αν βρίσκονται υποκινούν τα φαινόμενα αυτά, λέει πολλά. Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει. Δείχνει ότι κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Κανείς δεν πρόκειται να μπει σε καθεστώς προστασίας. Δεν μπορεί μία χώρα να είναι έρμαιο από ομάδες, οι οποίες θεωρούν ότι ζουν σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας», πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Επίσης, ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι «η κοινωνία δεν πρέπει να νιώθει απροστάτευτη», όπως μετέδωσε το skai.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: