Fortune Talks Podcast: Γιατί η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG είναι μονόδρομος

Fortune Talks Podcast: Γιατί η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG είναι μονόδρομος
Ο Φώτης Παναγιωτόπουλος της Accenture και ο Ερνέστος Παναγιώτου της Εθνικής Τράπεζας συζητούν με τον Τάσο Ζάχο για ουσιαστικές στρατηγικές και πρακτικά εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης.

H στρατηγική ενσωμάτωσης των ESG στις επιχειρήσεις έχει περάσει πλέον από τη θεωρία στη πράξη. Οι πρωταγωνιστές του σήμερα και του αύριο στο επιχειρείν, θα είναι αυτοί που θα εφαρμόσουν ένα πιο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, μειώνοντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, ενισχύοντας τη κοινωνική τους συνεισφορά, εφαρμόζοντας μια δυναμική εταιρική διακυβέρνηση.

Στο Fortune Talks Vidcast εστιάζουν στη δύναμη των ESG, έχοντας ως καλεσμένους στη συζήτηση δύο στελέχη με εξαιρετικό insight των τάσεων: τον Φώτη Παναγιωτόπουλο – Managing Director & Επικεφαλής Strategy Consulting της Accenture και τον Ερνέστο Παναγιώτου, Γενικό Διευθυντή Μετασχηματισμού, Στρατηγικής & Διεθνών Δραστηριοτήτων στην Εθνική Τράπεζα.

Μιλούν με τον Τάσο Ζάχο, CEO/Editor in Chief του Fortune Greece για στρατηγικές και εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης, για τις αλλαγές που φέρνει με μεγάλη ταχύτητα η κλιματική κρίση, για τις “πράσινες” επενδύσεις και πώς αλλάζουν τον χρηματοπιστωτικό τομέα, αλλά και για πρακτικά παραδείγματα συνεργασίας που προωθούν την ESG κουλτούρα.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του podcast Fortune Talks:

 

Δείτε τα highlights της συζήτησης: