Freddo: Η Nespresso Professional φέρνει την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού στο γραφείο

Freddo: Η Nespresso Professional φέρνει την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού στο γραφείο
O Freddo είναι συνώνυμος του καλοκαιριού και μπορούμε να τον απολαύσουμε με το πάτημα ενός κουμπιού στο γραφείο.

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και πλησιάζουμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, οι λάτρεις του καφέ αναζητούν τρόπους για να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνήθεια κάθε στιγμή της ημέρας. Ο αγαπημένος μας Freddo, είτε μιλάμε για έναν απλό Freddo Espresso είτε για Freddo Cappuccino με βελούδινο αφρόγαλα, έχει γίνει η πιο αγαπημένη συνήθεια για όσους χρειαζόμαστε μια δόση αναζωογόνησης κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας στη δουλειά. Αυτός ο παγωμένος καφές μπορεί να μας προσφέρει μια τονωτική εμπειρία, διατηρώντας την πλούσια γεύση και το άρωμα του καφέ που όλοι αγαπάμε.

Η Nespresso Professional διασφαλίζει τον τέλειο Freddo κάθε στιγμή της ημέρας

Αν και είναι κοινώς αποδεκτό πως η παρασκευή του τέλειου Freddo στο γραφείο δεν είναι εύκολη υπόθεση, η αλήθεια είναι πως με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με λίγη εξάσκηση, μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα παγωμένο καφέ που θα ζήλευε και ο καλύτερος barista. Η Nespresso Professional, πιστή στη δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, προσφέρει λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου, από μικρά γραφεία μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματικές μηχανές της Nespresso Professional είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας ροφήματα με ευκολία και ταχύτητα, διασφαλίζοντας έναν «χορό» γεύσης και αρώματος σε κάθε γουλιά με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Zenius, η οποία παρά το μικρό της μέγεθος είναι εύχρηστη, αποτελεσματική και γρήγορη συνδυάζοντας κομψό design με εργονομικό σχεδιασμό. Η Zenius δημιουργεί το τέλειο παγωμένο ρόφημα και γίνεται ο δικός μας προσωπικός barista στο γραφείο, ενώ εάν συνδυαστεί με το Aeroccino μπορεί να παρασκευάσει σε χρόνο ρεκόρ συνταγές με γάλα ζωικής ή φυτικής προέλευσης, όπως ένα βελούδινο Freddo Cappuccino, ή ένα «πλούσιο» Latte.

Γευστικές ποικιλίες Freddo για όλα τα γούστα

Η μεγάλη ποικιλία καφέ που προσφέρει η Nespresso Professional εξασφαλίζει ότι μπορούμε να φτιάξουμε Freddo και άλλες παγωμένες συνταγές καφέ που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Από έντονες και πλούσιες γεύσεις μέχρι πιο ήπιες και αρωματικές επιλογές, έχουμε καθημερινά τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ειδικά σχεδιασμένες ποικιλίες για παγωμένο καφέ:

  • Ice Intenso, μία ποικιλία καφέ 100% Arabica που ισορροπεί τα αρώματα ψημένων δημητριακών με τις νότες ξύλου, προκειμένου να αναδείξει την κλασσική γεύση του έντονου καβουρδίσματος
  • Ristretto, μια κλασσική ποικιλία 100% Arabica από την Λατινική Αμερική με έντονες νότες κακάο
  • Ristretto Intenso ένας συνδυασμός Arabica και Robusta σε έναν καλά καβουρδισμένο καφέ με αρώματα ξύλου
  • Origin India, μία ποικιλία μοναδικής προέλευσης με ένα δυνατό και πικάντικο χαρμάνι από Robusta και Arabica από την νότια Ινδία, με εξωτικές νότες μπαχαρικών

Με τη βοήθεια της Nespresso Professional, η προετοιμασία του τέλειου Freddo γίνεται εύκολη και απολαυστική υπόθεση κάθε στιγμή της ημέρας. Από τα εξαιρετικά χαρμάνια καφέ μέχρι τις καινοτόμες επαγγελματικές μηχανές, η Nespresso Professional προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο, διασφαλίζοντας ότι κάθε γουλιά καφέ είναι μια μοναδική εμπειρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: