Γιατί η Selena Gomez δεν θέλει να μιλά για τα δισεκατομμύριά της

Γιατί η Selena Gomez δεν θέλει να μιλά για τα δισεκατομμύριά της
epa11595376 US singer Selena Gomez arrives for the movie screening of 'Emilia Perez' during the 49th annual Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto, Canada, 09 September 2024. The film festival runs from 05 to 15 September 2024. EPA/EDUARDO LIMA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εκτός από την Gomez, υπάρχουν μόλις άλλοι τέσσερις εν ζωή μουσικοί που είναι επίσης δισεκατομμυριούχοι: ο Jay-Z, η Taylor Swift, ο Bruce Springsteen και η Rihanna

Η Selena Gomez, 32 ετών, μπορεί να είναι δισεκατομμυριούχος, αλλά θα προτιμούσε να μην μιλάει γι’ αυτό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Rachel Smith του Entertainment Tonight στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, η Gomez μίλησε για τη μεγάλη της επιτυχία: την ανέλιξή της στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

«Είμαι πολύ ευγνώμων. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι άκομψο να μιλάς για χρήματα, αλλά πραγματικά αποδίδω όλη την τιμή στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα», είπε η Gomez στη Smith. «Αυτοί είναι που έκαναν αυτό το όνειρό μου πραγματικότητα, οπότε νιώθω μεγάλη τιμή και είμαι απλώς χαρούμενη.»

Τον Σεπτέμβριο, το Bloomberg ανέφερε ότι η καθαρή αξία της Gomez ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της να προέρχεται από τη μάρκα μακιγιάζ της, Rare Beauty. Το ρουζ των 23 δολαρίων της μάρκας φέρεται να απέφερε 70 εκατομμύρια δολάρια έσοδα μόνο το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Μάιο, η Gomez δήλωσε στο Time ότι βασίζεται στη μάνατζέρ της, τους δικηγόρους και τα στελέχη της εταιρείας για να τη βοηθήσουν στη διαχείριση του brand. Σημείωσε ότι επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη προϊόντων και στο Rare Impact Fund, το φιλανθρωπικό σκέλος της εταιρείας.

«Θα παραδεχτώ ότι μερικές φορές με καταβάλλει. Έχω αυτό το παράξενο πράγμα στο μυαλό μου ότι αν επικεντρωθώ στους αριθμούς, θα χάσω ό,τι έκανε τη Rare Beauty να είναι Rare Beauty», δήλωσε η Gomez στο Time. «Ποτέ δεν ήθελα να έχει να κάνει μόνο με το να βγάλω πολλά χρήματα και αυτό ήταν.»

Εκτός από την Gomez, υπάρχουν μόλις άλλοι τέσσερις εν ζωή μουσικοί που είναι επίσης δισεκατομμυριούχοι: ο Jay-Z, η Taylor Swift, ο Bruce Springsteen και η Rihanna — που επίσης κατέχει μάρκα καλλυντικών, τη Fenty Beauty.

Σε μια έρευνα του 2023 σε 2.000 Αμερικανούς από την εταιρεία οικονομικού σχεδιασμού Empower, το 62% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν μιλάει για χρήματα.

Αλλά σε αντίθεση με την Gomez, φαίνεται ότι οι συνομήλικοί της, οι Μillennials, μιλούν για χρήματα περισσότερο από τις προηγούμενες γενιές: το 56% των millennials και το 49% της Gen Z δήλωσαν ότι είναι λιγότερο συγκρατημένοι όταν πρόκειται για συζητήσεις για χρήματα, σε σύγκριση με το 38% της Gen X και το 22% των baby boomers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: