Τι είπε ο Ντόναλτ Τραμπ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε προεκλογική του ομιλία;

Τι είπε ο Ντόναλτ Τραμπ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε προεκλογική του ομιλία;
Former US President and Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a press conference after being found guilty over hush-money charges at Trump Tower in New York City on May 31, 2024. Donald Trump became the first former US president ever convicted of a crime after a New York jury found him guilty on all charges in his hush money case, months before an election that could see him yet return to the White House. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Photo: AFP
Με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ να μην αναφέρεται στον Έλληνα σούπερ σταρ με το όνομα του.

Αναφορά στον Γιάννη Αντετούνμπο έκανε την Τετάρτη ο Ντόναλτ Τραμπ, με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ να μην αναφέρεται στον Έλληνα σούπερ σταρ με το όνομα του.

Μετά από το χρίσμα που πήρε επίσημα ο Τραμπ από το συνέδριο του κόμματος του, που έγινε στο Fiserv Forum, το γήπεδο των Μιλγούοκι Μπακς (όπου πρωταγωνιστεί ο Αντετοκούνμπο), ο Τραμπ σημείωσε σε προεκλογική του ομιλία από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας:

«Το Μιλγουόκι ήταν υπέροχο. Έκαναν σπουδαία δουλειά. Το γήπεδο είναι καινούργιο. Το έχτισαν για την ομάδα μπάσκετ, η οποία είναι εξαιρετική. Ξέρετε τον “The Greek”, σωστά; Είναι σπουδαίος παίκτης» είπε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ έχει προηγουμένως επαινέσει το Μιλγουόκι στις συγκεντρώσεις του μετά τη λήξη του συνεδρίου, συμπεριλαμβανομένης μιας στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν.

Τα σχόλια αυτά έρχονται σε αντίθεση με αναφορά του τον Ιούνιο, στο οποίο αναφέρθηκε στο Μιλγουόκι ως «φρικτή πόλη», μετέδωσε το Milwaukee Journal Sentinel.

Σημειώνεται πως οι Ρεπουμπλικανοί είχαν εκτιμήσει πως το συνέδριο του κόμματος θα έχει αντίκτυπο 200 εκατ. δολαρίων στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: